Mój Play: Przerejestrowanie numeru na inną osobę. - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Przerejestrowanie numeru na inną osobę.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Adamik25 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Mon, 25 Oct 10
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 25 October 2010 - 22:08

Siemka ludzie
Chciałbym przedstawić swoją sprawę tutaj i ewentualnie prosić o jakąś radę.
A chodzi o to ,że 30.09.10 złożyłem wniosek o przeniesienie numeru na moją rodzicielkę ponieważ sam jako nieletni i bez zarobków umowy na abonament podpisać nie mogę. Już tego samego dnia na play24 pojawiło się ,że sprawa jest rozpatrywana. No i do dzisiaj nic się nie zmienia. W boku niestety każdy mówi co innego albo totalne bzdury(naprawdę czasami się załamuje jak muszę się kłócić z konsultantem ,że na stronie jest napisane zupełnie inaczej ;/) Występuje też spychotechnika. Wcześniej mówili do miecha. Miesiąc się kończy zaczęli mówić do półtora. Nie wierze ,ze mogą to robić tak bezkarnie. Muszą obowiązywać jakieś przepisy. Pewien konsultant powiedział mi ,że 99% roboty robi salon gdzie złożyłem wniosek i może nie wysłali dalej dokumentów( po ponad 3,5 tygodnia...?). Jutro się tam chyba przejadę bo oczywiście telefonu nie odbierają, jednak raczej wykluczam tą opcje bo nawet babka co mi papiery dawała to dzwoniła parę dni temu i się zdziwiła ,że dalej tego nie zrobili-dzwoniła bo trzyma dla mnie telefon. A więc rozpisałem się ale co dalej? co jak nie zrobią tego. Jakie mam prawa, do kogo się zwrócić i na co powołać ,żeby krótko mówiąc w salonie się posrali ze strachu ,że mogą mieć problemy. Naprawdę zawiodłem się na play w tym przypadku ale no mają najniższe stawki i wszyscy znajomi przeszli też -,-.
0

Strona 1 z 1