Mój Play: 2.3 Szczegółowe zasady rozliczania usług w Ofercie Firmowa - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

2.3 Szczegółowe zasady rozliczania usług w Ofercie Firmowa

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Tretiak Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 11
  • Rejestracja Sat, 23 Oct 10
  • Miejscowość:Kraków
  • Operator:inne
  • Telefon:SE K750i
  • Taryfa:Brak

Napisano 23 October 2010 - 10:17

Witam,
Planuje przejsc do Play dla Firm 50 z innego operatora, w wiekszosci rozumiem caly regulamin, cniki itp. Nurtuje mnie kilka rzeczy, a mianowicie:
1. Czy do Play i na stacjonarne rzeeczywiscie mam nielimitowane rozmowy, tak jak jedni pisze po ok 44000 minut czy moze 2000min?
2. Czy moglby mi ktos wytlumaczyc na prosty chlopski jezyk jak to jest z tym rozliczaniem minut i pakietow? Przechodzac do Play z inengo operatora dostaje podwojone minuty i teraz: czy dzownic do Play i na stacjonarne to minuty zchodza mi z pakietu 44000min czy moze z innego pakietu np 170min? Czy te dwa pakiety schodza roznoczesnie czy moze jakos pokolei?
Bardzo prosze o pomoc jakas wiarygodna osobe, bo co sie pytam w salonach to roznie z tym jest...

Pozdrawiam,
Tretiak
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarem Ikona

• king nothing!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2344
  • Rejestracja Sun, 04 Nov 07
  • Miejscowość:Nowy Sącz
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 23 October 2010 - 11:01

1. Jeżeli wybierasz Firmowa 50, opcja z telefonem, okres zastrzeżony 24miesiące, to w cenie abonamentu masz nielimitowane rozmowy do P4 i stacjonarnych czyli te 44000.

2. Firmowa 50 to w sumie 340min do wszystkich. Rozliczane logicznie. Czyli dzwoniąc do Play nie pobiera Ci z 340 min. Regulamin jest "zakręcony" i jasno to nie jest opisane, ale za to sprawdzone "łopatologicznie"nabilingu rozmów klientów i kolegi z taką taryfą.

3. Przenosząc numer z innej sieci na Firmową 50 otrzymujesz rabat na abonament 50% przez okres 6 miesięcy.

Pragnę zwrócić Twoją uwagę na tafyfę Firmowa 75 gdzie jest zniżka 20% przez cały czas. W porównaniu do Firmowej 50 płacisz 10 pln więcej a masz już 540 minut. Oczywiście również rabat za przenoszony numer.
Regret? That's fucked up word.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Tretiak Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 11
  • Rejestracja Sat, 23 Oct 10
  • Miejscowość:Kraków
  • Operator:inne
  • Telefon:SE K750i
  • Taryfa:Brak

Napisano 23 October 2010 - 11:37

Wyświetl postUżytkownik Jarem dnia 23 October 2010 - 11:01 napisał

1. Jeżeli wybierasz Firmowa 50, opcja z telefonem, okres zastrzeżony 24miesiące, to w cenie abonamentu masz nielimitowane rozmowy do P4 i stacjonarnych czyli te 44000.

2. Firmowa 50 to w sumie 340min do wszystkich. Rozliczane logicznie. Czyli dzwoniąc do Play nie pobiera Ci z 340 min. Regulamin jest "zakręcony" i jasno to nie jest opisane, ale za to sprawdzone "łopatologicznie"nabilingu rozmów klientów i kolegi z taką taryfą.

3. Przenosząc numer z innej sieci na Firmową 50 otrzymujesz rabat na abonament 50% przez okres 6 miesięcy.

Pragnę zwrócić Twoją uwagę na tafyfę Firmowa 75 gdzie jest zniżka 20% przez cały czas. W porównaniu do Firmowej 50 płacisz 10 pln więcej a masz już 540 minut. Oczywiście również rabat za przenoszony numer.

Dziekuje za szybka odpowiedz!!
Wlasnie zastanawiam sie na ta oferta Firmowa 75, tyle tylko ze bede musial doliczyc pakiet 200sms i byc moze internetu.
Faktycznie, regulamin i cenniki Play sa baaardzo mocna zakrecone!

Pytanie z innej beczcki, wiesz moze czy bedzie jakas kolejna oferta na swieta? Moze lepsza? Chociaz dla mnie ta oferta Firmowa 50, 75 sa juz zdecydowanie lepsze od konkurencji :)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarem Ikona

• king nothing!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2344

Napisano 23 October 2010 - 15:46

Czy będzie lepiej na świeta to nie wiem. Różnie z tym bywało w przeszłości. Nigdy nie polecam czekania.. Bo od świąt do urodzin Play tylko 3 miesiące, potem 3 miesiące i może cos na wakacje i tak w kółko. Jak jest dobrze, jak pasuje to brać ! Oferty też się na gorsze czasem zmieniają!

jeżeli więcej jak jeden numer na firme, to drugi i kolejny dodatkowe 10% znizki na abonament.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   medyk Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 28
  • Rejestracja Fri, 12 Mar 10
  • Miejscowość:Śląsk
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 November 2010 - 19:27

ja równiez nie polecam czekania . 2 mieś temu za przeniesienie numeru było rok zniżki 50 % a obecnie tylko 6 mieś
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1466
  • Rejestracja Thu, 27 May 10
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Telefon:Htc Desire Z
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 November 2010 - 19:35

ja mam w ofercie indywidualnej 3 miesiące 50 %
wobec tego nie wiem gdzie te 6
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarem Ikona

• king nothing!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2344

Napisano 03 November 2010 - 21:45

kiedyś przenosząc numer os indywidualne miały 6miesięcy -50%, a firmy 12-13miesięcy. Jak jest teraz każdy wie :)
0

Strona 1 z 1