Witam,
Planuje przejsc do Play dla Firm 50 z innego operatora, w wiekszosci rozumiem caly regulamin, cniki itp. Nurtuje mnie kilka rzeczy, a mianowicie:
1. Czy do Play i na stacjonarne rzeeczywiscie mam nielimitowane rozmowy, tak jak jedni pisze po ok 44000 minut czy moze 2000min?
2. Czy moglby mi ktos wytlumaczyc na prosty chlopski jezyk jak to jest z tym rozliczaniem minut i pakietow? Przechodzac do Play z inengo operatora dostaje podwojone minuty i teraz: czy dzownic do Play i na stacjonarne to minuty zchodza mi z pakietu 44000min czy moze z innego pakietu np 170min? Czy te dwa pakiety schodza roznoczesnie czy moze jakos pokolei?
Bardzo prosze o pomoc jakas wiarygodna osobe, bo co sie pytam w salonach to roznie z tym jest...
Pozdrawiam,
Tretiak
Strona 1 z 1
2.3 Szczegółowe zasady rozliczania usług w Ofercie Firmowa
Napisano 23 October 2010 - 11:01
1. Jeżeli wybierasz Firmowa 50, opcja z telefonem, okres zastrzeżony 24miesiące, to w cenie abonamentu masz nielimitowane rozmowy do P4 i stacjonarnych czyli te 44000.
2. Firmowa 50 to w sumie 340min do wszystkich. Rozliczane logicznie. Czyli dzwoniąc do Play nie pobiera Ci z 340 min. Regulamin jest "zakręcony" i jasno to nie jest opisane, ale za to sprawdzone "łopatologicznie"nabilingu rozmów klientów i kolegi z taką taryfą.
3. Przenosząc numer z innej sieci na Firmową 50 otrzymujesz rabat na abonament 50% przez okres 6 miesięcy.
Pragnę zwrócić Twoją uwagę na tafyfę Firmowa 75 gdzie jest zniżka 20% przez cały czas. W porównaniu do Firmowej 50 płacisz 10 pln więcej a masz już 540 minut. Oczywiście również rabat za przenoszony numer.
2. Firmowa 50 to w sumie 340min do wszystkich. Rozliczane logicznie. Czyli dzwoniąc do Play nie pobiera Ci z 340 min. Regulamin jest "zakręcony" i jasno to nie jest opisane, ale za to sprawdzone "łopatologicznie"nabilingu rozmów klientów i kolegi z taką taryfą.
3. Przenosząc numer z innej sieci na Firmową 50 otrzymujesz rabat na abonament 50% przez okres 6 miesięcy.
Pragnę zwrócić Twoją uwagę na tafyfę Firmowa 75 gdzie jest zniżka 20% przez cały czas. W porównaniu do Firmowej 50 płacisz 10 pln więcej a masz już 540 minut. Oczywiście również rabat za przenoszony numer.
Regret? That's fucked up word.
Napisano 23 October 2010 - 11:37
Użytkownik Jarem dnia 23 October 2010 - 11:01 napisał
1. Jeżeli wybierasz Firmowa 50, opcja z telefonem, okres zastrzeżony 24miesiące, to w cenie abonamentu masz nielimitowane rozmowy do P4 i stacjonarnych czyli te 44000.
Dziekuje za szybka odpowiedz!!
Wlasnie zastanawiam sie na ta oferta Firmowa 75, tyle tylko ze bede musial doliczyc pakiet 200sms i byc moze internetu.
Faktycznie, regulamin i cenniki Play sa baaardzo mocna zakrecone!
Pytanie z innej beczcki, wiesz moze czy bedzie jakas kolejna oferta na swieta? Moze lepsza? Chociaz dla mnie ta oferta Firmowa 50, 75 sa juz zdecydowanie lepsze od konkurencji
Napisano 23 October 2010 - 15:46
Czy będzie lepiej na świeta to nie wiem. Różnie z tym bywało w przeszłości. Nigdy nie polecam czekania.. Bo od świąt do urodzin Play tylko 3 miesiące, potem 3 miesiące i może cos na wakacje i tak w kółko. Jak jest dobrze, jak pasuje to brać ! Oferty też się na gorsze czasem zmieniają!
jeżeli więcej jak jeden numer na firme, to drugi i kolejny dodatkowe 10% znizki na abonament.
jeżeli więcej jak jeden numer na firme, to drugi i kolejny dodatkowe 10% znizki na abonament.
Regret? That's fucked up word.
Napisano 03 November 2010 - 19:35
ja mam w ofercie indywidualnej 3 miesiące 50 %
wobec tego nie wiem gdzie te 6
wobec tego nie wiem gdzie te 6
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie