Strona 1 z 1
Wrobiony w nagrodę
Napisano 21 October 2010 - 22:14
Przedwczoraj zadzwoniono do mnie. Numer był zastrzezony ale szybko zorientowałem sie że to konkurs
(wszystko było puszczane z automatu) Cytuję: " jesli chcesz wziać udział w komkursie wcisnij "1"
co uczyniłem.
I to był mój błąd. Wczoraj dostałem ze 3-4 sms-y. Dzisiaj 2-3 szt. i jestem ok kilkunastu zł do tyłu.
NIGDY NIE ZGODZIŁEM SIĘ NA TAKIE WARUNKI. NIKT MNIE NIE POINFORMOWAŁ ŻE TEN BZDURNY KONKURS TYLE KOSZTUJE !!!!!!
Czy ktoś wie jak zgłosić skuteczną reklamację ??
Nie zgadzajcie się na żadne konkursy nawet jeśli dzwonia do was - to PUŁAPKA !!!
NIE PODRUJĘ TEGO PLAY !!!
Czy na tym forum są inni zrobieni w ten sam sposób ??
(wszystko było puszczane z automatu) Cytuję: " jesli chcesz wziać udział w komkursie wcisnij "1"
co uczyniłem.
I to był mój błąd. Wczoraj dostałem ze 3-4 sms-y. Dzisiaj 2-3 szt. i jestem ok kilkunastu zł do tyłu.
NIGDY NIE ZGODZIŁEM SIĘ NA TAKIE WARUNKI. NIKT MNIE NIE POINFORMOWAŁ ŻE TEN BZDURNY KONKURS TYLE KOSZTUJE !!!!!!
Czy ktoś wie jak zgłosić skuteczną reklamację ??
Nie zgadzajcie się na żadne konkursy nawet jeśli dzwonia do was - to PUŁAPKA !!!
NIE PODRUJĘ TEGO PLAY !!!
Czy na tym forum są inni zrobieni w ten sam sposób ??
Napisano 22 October 2010 - 18:05
A więc tak :
1) Poinformowano mnie, że jeżeli chcę mogę wsiąść udział w konkursie -
.."Jeżeli chcesz wziąść udział - wciśnij 1"...
Chciałem - więc wcisnąłem.
NIE zostałem poinformowany o KOSZTACH a to jest w skrócie - uwaga !
--------------------------ZŁODZIEJSTWO-------------------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1) Poinformowano mnie, że jeżeli chcę mogę wsiąść udział w konkursie -
NIE zostałem poinformowany o KOSZTACH a to jest w skrócie - uwaga !
--------------------------ZŁODZIEJSTWO-------------------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 27 October 2010 - 12:18
NIE DARUJĘ ZŁODZIEJOM !!!
sprawdźcie tu :
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8573887,Telefon_bez_zaufania.html
sprawdźcie tu :
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8573887,Telefon_bez_zaufania.html
Napisano 15 November 2010 - 23:47
Użytkownik MrBean dnia 22 October 2010 - 18:05 napisał
No to skoro chciałeś - to teraz masz
Natomiast osobną kwestią jest, że ten cały spam smsowy, który wszędzie chcą wcisnąć (i nie mówię tylko o Play a nawet o krzyżówkach z gazet, konkursach w tv. itd.) powinien być prawnie zabroniony.
Napisano 12 January 2011 - 07:46
Użytkownik Quetzal dnia 15 November 2010 - 23:47 napisał
No to skoro chciałeś - to teraz masz 
Natomiast osobną kwestią jest, że ten cały spam smsowy, który wszędzie chcą wcisnąć (i nie mówię tylko o Play a nawet o krzyżówkach z gazet, konkursach w tv. itd.) powinien być prawnie zabroniony.
jest to tak sformułowane abyś to nacisnął. Ale powinieneś wysłuchać do końca.
Strona 1 z 1

Logowanie