Strona 1 z 1
Wystawienie duplikatu Salon ma obowiązek?
Napisano 15 October 2010 - 14:37
raczej nie muszą nie wszyscy dają duplikaty
np. taka firma samsung nie wydaje duplikatów karty gwarancyjnej
ale zajdź z umową do jakiegoś salonu może wydadzą duplikat
albo zadzwoń i się spytaj
np. taka firma samsung nie wydaje duplikatów karty gwarancyjnej
ale zajdź z umową do jakiegoś salonu może wydadzą duplikat
albo zadzwoń i się spytaj
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 15 October 2010 - 19:23
szkoda że przed wzięciem tego netu nie sprawdziłeś czy masz zasięg ...
http://bada-world.pl
Napisano 15 October 2010 - 19:48
Umowa wystarczy do reklamacji sprzętu, Ty zaś chcesz dokonać zwrotu. Salon musi dokonać fiskalizacji przyjęcia modemu i oddania Tobie pieniędzy. Dowodem zakupu zaś jest paragon. Ktoś się po prostu sztywno trzyma przepisów i tyle.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 16 October 2010 - 08:30
Szkoda że klienci nie czytają regulaminów
Aby zwrócić usługę trzeba mieć wszystko co otrzymaliśmy podczas podpisywania umowy
Np. klient spalił pudełko od modemu i... nie uznaliśmy zwrotu bo jest to niezgodne z regulaminem
Aby zwrócić usługę trzeba mieć wszystko co otrzymaliśmy podczas podpisywania umowy
Np. klient spalił pudełko od modemu i... nie uznaliśmy zwrotu bo jest to niezgodne z regulaminem
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Napisano 16 October 2010 - 16:29
Napisano 16 October 2010 - 17:08
Oh proszę Cie jak to "pracownik wprowadził w błąd" fałszował regulamin promocji "Sprawdź i kup" czy jak mam to rozumieć???
a tak na przyszłość dla klientów, regulamin jest zawsze nadrzędnym nad tym co nam powie doradca w punkcie
a tak na przyszłość dla klientów, regulamin jest zawsze nadrzędnym nad tym co nam powie doradca w punkcie
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Napisano 16 October 2010 - 18:02
Rozumiem że regulaminu nie przeczytałeś,
ok nie będę tu wypisywać że sam sobie winien jesteś bo to nie o to tu chodzi, fakt że pracownik ma obowiązek udzielać rzetelnych informacji, nie wiem co poradzić Tobie w tej sytuacji bo ja bym takiego zwrotu nie przyjęła po prostu, możesz zgłosić skargę na nierzetelnego pracownika tylko też nic ci to tak naprawdę nie pomoże proponuje zrobienie zgłoszenie przez POS bądź infolinie.i Prośbę o jakieś wyjątkowe / ulgowe potraktowanie Twojego przypadku ;( czy to coś pomoże?? nie mam pojęcia ale myślę że warto spróbować
ok nie będę tu wypisywać że sam sobie winien jesteś bo to nie o to tu chodzi, fakt że pracownik ma obowiązek udzielać rzetelnych informacji, nie wiem co poradzić Tobie w tej sytuacji bo ja bym takiego zwrotu nie przyjęła po prostu, możesz zgłosić skargę na nierzetelnego pracownika tylko też nic ci to tak naprawdę nie pomoże proponuje zrobienie zgłoszenie przez POS bądź infolinie.i Prośbę o jakieś wyjątkowe / ulgowe potraktowanie Twojego przypadku ;( czy to coś pomoże?? nie mam pojęcia ale myślę że warto spróbować
Napisano 16 October 2010 - 20:50
Napisano 09 November 2010 - 20:09
Czesc ponownie
Znalazłem kogos, kto chciałby przejac ten internet, lecz nie jest studentem, nie ma na niego rachunków i nie ma stałej pracy. Czy na zaswiadczenie o stałym zameldowaniu lub umowe z mix plusa bedzie mogł wziać? Nie ukrywam ze mi bardzo na tym zalezy
Pozdrawiam!!!
Strona 1 z 1

Logowanie