Witam.
Jak zwykle mam problem z Play. Niestety zaczyna mnie już irytować ten usługodawca. Coraz więcej spamu na telefon i problemów ze wszystkim.
Dzisiejszy wygląda następująco:
Wybrałem usługę Darmowe smsy do wszystkich sieci. Gdy została uruchomiona wpłaciłem 50zł.
Jak sprawdzam taryfę to wyświetla : Play Fresh Darmowe smsy do wszystkich sieci.
Ale oczywiście jak to promocja w Play. Pieniądze z konta nadal pobiera.
Ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje? Nie mam już do tego cierpliwości...
Strona 1 z 1
Darmowe smsy do wszystkich sieci
Napisano 14 October 2010 - 09:14
Aktywacja profilu: Darmowe sms-y do wszystkich sieci następuje w ciągu 7 dni. Regulamin: http://www.playmobil..._Play_Fresh.pdf
Napisano 14 October 2010 - 09:44
Nie ważne w ciągu jakiego czasu następuje. Skoro przyszło, że jest aktywowana, to chyba była aktywowana. Aktywacja następuje w okresie DO 7 dni, a nie W 7 dni..
Na koncie playmobile.pl w pierwszej zakładce też jest niby, że jestem w tej promocji, a w usługach nie ma tej opcji, tylko mogę wybrać inne (np. darmowe dzwonienie i smsy do play). Czyli wszystko niby dobrze.
Zatem dlaczego pobiera mi opłatę za każdego smsa?
Na koncie playmobile.pl w pierwszej zakładce też jest niby, że jestem w tej promocji, a w usługach nie ma tej opcji, tylko mogę wybrać inne (np. darmowe dzwonienie i smsy do play). Czyli wszystko niby dobrze.
Zatem dlaczego pobiera mi opłatę za każdego smsa?
Strona 1 z 1

Logowanie