Strona 1 z 1
Usługa 'Internet w telefonie XXX MB' a roaming Plusa
Napisano 24 September 2010 - 11:11
Witam,
Chciałbym zapytać, czy korzystając z sieci Play na nadajniku Plusa (Play ma u mnie za słaby zasięg), mogę korzystać np. z pakietu "Internet w telefonie 250 MB"??
Czy może, mimo włączenia tego pakietu, będzie mi liczyć normalną stawkę??
Bo z tego, co się orientuję, to chyba tylko "Play Online" działa na nadajnikach własnych Playa, tak??
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Chciałbym zapytać, czy korzystając z sieci Play na nadajniku Plusa (Play ma u mnie za słaby zasięg), mogę korzystać np. z pakietu "Internet w telefonie 250 MB"??
Czy może, mimo włączenia tego pakietu, będzie mi liczyć normalną stawkę??
Bo z tego, co się orientuję, to chyba tylko "Play Online" działa na nadajnikach własnych Playa, tak??
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Napisano 24 September 2010 - 11:19
Rostov:
Na 100% będąc w zasięgu sieci Plus będziesz mógł korzystać z pakietu Internet w telefonie 250 MB w cenie 20 zł miesięcznie.Działa on na infrastrukturze sieci Play jak również i Plusa.
Gdy ten pakiet jest aktywny to na 100% żadne dodatkowe koszty nie są naliczane,chyba,że przekroczy się przesłaną ilość danych w tym pakiecie.
Ponadto Play Online działa tylko na infrastrukturze sieci Play.
Na 100% będąc w zasięgu sieci Plus będziesz mógł korzystać z pakietu Internet w telefonie 250 MB w cenie 20 zł miesięcznie.Działa on na infrastrukturze sieci Play jak również i Plusa.
Gdy ten pakiet jest aktywny to na 100% żadne dodatkowe koszty nie są naliczane,chyba,że przekroczy się przesłaną ilość danych w tym pakiecie.
Ponadto Play Online działa tylko na infrastrukturze sieci Play.
Napisano 28 September 2010 - 12:59
Witam,
aktywowalem sobie wczoraj ten pakiet w play 250 mb internetu za 20 zl i wszystko jest ok, ale mam pytanie:
czy Play bedzie sciagal z mojego konta 20 zl co miesiac? czy dziala to na takiej zasadzie, ze jak wykorzystam te 250 mb, to bede musial recznie kupic pakiet jeszcze raz. Wolalbym, zeby byla to druga opcja.
mam jeszcze jedno pytanie: gdzie mozna sprawdzic, ile dokladnie zostalo mi mb?
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz!
aktywowalem sobie wczoraj ten pakiet w play 250 mb internetu za 20 zl i wszystko jest ok, ale mam pytanie:
czy Play bedzie sciagal z mojego konta 20 zl co miesiac? czy dziala to na takiej zasadzie, ze jak wykorzystam te 250 mb, to bede musial recznie kupic pakiet jeszcze raz. Wolalbym, zeby byla to druga opcja.
mam jeszcze jedno pytanie: gdzie mozna sprawdzic, ile dokladnie zostalo mi mb?
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz!
Napisano 28 September 2010 - 13:28
przepadnie 
nie wiem czy nie można wykupić wcześniej 2 raz
jak można to wtedy pewnie się przedłuży
o kolejne 30 dni
nie wiem czy nie można wykupić wcześniej 2 raz
jak można to wtedy pewnie się przedłuży
o kolejne 30 dni
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 28 September 2010 - 13:32
Przepadnie.
Ale jest pewien myk... jeśli np. pakiet jest ważny do 28 października, do godziny 23:59, a tego dnia masz jeszcze np. 100MB z tych 250, to o godzinie 12:00 w południe zamów następny pakiet, wtedy MB'y Ci się skumulują i będziesz mógł skorzystać przez następny miesiąc.
Ale jest pewien myk... jeśli np. pakiet jest ważny do 28 października, do godziny 23:59, a tego dnia masz jeszcze np. 100MB z tych 250, to o godzinie 12:00 w południe zamów następny pakiet, wtedy MB'y Ci się skumulują i będziesz mógł skorzystać przez następny miesiąc.
Napisano 28 September 2010 - 14:23
powinny być liczone razem 
nie ma czegoś takiego jak osobno
chyba że masz pakiet internet w telefonie + play online w telefonie
tak tylko może być osobno
Powinno ci też dodać 30 dni w końcu w każdym pakiecie jest 30 dni
nie ma czegoś takiego jak osobno
chyba że masz pakiet internet w telefonie + play online w telefonie
tak tylko może być osobno
Powinno ci też dodać 30 dni w końcu w każdym pakiecie jest 30 dni
http://bada-world.pl
Napisano 03 October 2010 - 11:15
Użytkownik Rostov dnia 28 September 2010 - 13:32 napisał
Przepadnie.
Dlaczego akurat o 12:00? to tylko taki przyklad, czy nie ma innej opcji i trzeba koniecznie doladowac o 12:00?
Sorry za glupie pytanie, ale jestem slabo obeznany w tych tematach:)
Napisano 03 October 2010 - 14:01
Użytkownik Zajcik dnia 03 October 2010 - 12:15 napisał
Dlaczego akurat o 12:00? to tylko taki przyklad, czy nie ma innej opcji i trzeba koniecznie doladowac o 12:00?
Ogólnie to tylko przykład
Strona 1 z 1

Logowanie