Witam,
sytuacja wygląda następująco, w poniedziałek (13.09.2010) podczas rozmowy z BOK zdecydowałem się podpisać umowę w mixie 30/30 (pomarańczowy samsung monte), podałem adres e-mail itd, i do dzisiaj cisza. Czytam faq na stronie eshop i nic się nie zgadza, nie dostałem żadnego e-maila z numerem przesyłki, czas realizacji miał wynosić max 4 dni.W play24 w zakładce zgłoszenia pusto.
Może mi ktoś powiedzieć co jest grane? Jest jakieś opóźnienie czy zawarłem umowę, która nigdy nie zostanie zrealizowana, albo co lepsze, dostanę jakieś kary za to, że nie doładuje numeru w terminie haha?
Strona 1 z 1
brak realizacji zamówienia
Napisano 22 September 2010 - 10:23
po telefonie do BOK okazało się, że nie ma żadnego zamówienia/umowy haha a po zamówieniu dzwonił pan z pytaniem czy koleżanka przekazała, ze jest potrzebny skan dowodu;d
Zamówienie złożone kolejny raz, cały czas brak informacji w play24 i żadnego e-maila z numerem zlecenia też nie ma:d
Może mi ktoś powiedzieć czy to działa tak jak jest opisane w FAQ na stronie eshopu czy ja oczekuje cudów w postaci informacji w play24 i e-maila?
edit
nareszcie się udało:)
teraz mam pytanie czy tego mixa trzeba jakoś aktywować czy sam się aktywuje?
Zamówienie złożone kolejny raz, cały czas brak informacji w play24 i żadnego e-maila z numerem zlecenia też nie ma:d
Może mi ktoś powiedzieć czy to działa tak jak jest opisane w FAQ na stronie eshopu czy ja oczekuje cudów w postaci informacji w play24 i e-maila?
edit
nareszcie się udało:)
teraz mam pytanie czy tego mixa trzeba jakoś aktywować czy sam się aktywuje?
Strona 1 z 1

Logowanie