Mój Play: Cwaniackie metody play na wyłudzenie pieniędzy od klientów z abonamentem - Mój Play

Skocz do zawartości

• (3 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Cwaniackie metody play na wyłudzenie pieniędzy od klientów z abonamentem Czyli jak by tu wyciągnąć trochę kasy od klienta bez jego wiedzy

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   jas3miasto Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 19
  • Rejestracja Tue, 07 Sep 10
  • Miejscowość:3miasto
  • Operator:PLAY
  • Telefon:HTC HD2/Nokia e52
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 09 September 2010 - 01:16

Pisz z sensem, odnoś się do meritum a nie będzie powodu do takich komentarzy.

PS Zacna zabawa z tymi minusami :)
0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   Yaro Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 28
  • Rejestracja Tue, 17 Aug 10
  • Telefon:czarny
  • Taryfa:Brak
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 09 September 2010 - 01:21

idę już spać bo późno się zrobiło...
jak coś to jutro możemy dalej nabijać posty, ale w sumie to wolałbym żeby jakiś admin tu w końcu popatrzył i usunął pewnie z połowę tego wątku i go zamknął...
dobranoc, śnij o play24 i BOKu :rolleyes:
0

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 513
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 09 September 2010 - 10:15

Witam,
cóż za zagorzała dyskusja. Wtrącę, że wkrótce pojawią się poprawki na P24, które nie powinny już was zmylać-dzięki temu tematowi zobaczyliśmy co należy poprawić.
Co do czytania regulaminów...czytajmy, czytajmy i jeszcze raz czytajmy:)
Na pytane czy lepiej wierzyć regulaminowi o aktywacji usług czy infomacji na P24-wybierz to pierwsze:) jak chcecie się upenić na 100% a nawet 200%wpiszcie kod czy wykupiony przez was pakiet został przyznany. Nie chodzi mi tu o informację "Aktywne" czy też nie ale o samą informację "masz tyle i tyle MB do wykorzystania do xx xx xxxx". Weźmy pod uwagę, że to jest jedynie system...a systemy nie są niezawodne. A my jesteśmy po to, żeby ułatwiać, a nie utrudniać wam "życie":)
Co do "+" i "-" przyznawanych sobie nawzajem-nie wypowiadam się.

Pozdrawiam,
P4Y1
3

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   Quetzal Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 413
  • Rejestracja Sun, 27 Dec 09
  • Miejscowość:Wielkopolska
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 09 September 2010 - 13:03

Miałem co prawda już w tym wątku się nie wypowiadać, ale sądzę, że o tej odpowiedzi Play4you:

Wyświetl postUżytkownik play4you1 dnia 09 September 2010 - 11:15 napisał

Weźmy pod uwagę, że to jest jedynie system...a systemy nie są niezawodne.

Powinni pamiętać wszyscy użytkownicy i to nie tylko Play ale ogóle wszystkich nowoczesnych usług.
Wczoraj korzystałem z mojego systemu internetowego w banku - wykonywałem tam pewne operacje i dostałem kompletnie bezsensowny komunikat.
Dzwoniłem w tej sprawie, nawet napisałem od razu reklamację, ale już przez telefon konsultant przyznał mi rację i przeprosił za pomyłkę.
Rozmowa, zresztą dość przyjemna - jak na okoliczności - zakończyła się właśnie podobnym zdaniem jak to, które zacytowałem powyżej z wypowiedzi Play 4you.
0

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1316
  • Rejestracja Thu, 27 May 10
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Telefon:Htc Desire Z,Lg KU311
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 09 September 2010 - 14:36

Miałem więcej niepisać ale napisze :)
To fajnie że to naprawicie :)
już nikt nie będzie się do tego czepiał :)
system jak to system trzeba go ciągle poprawiać żeby był nie zawodny :-)
sam się nie poprawi heh
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   jas3miasto Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 19
  • Rejestracja Tue, 07 Sep 10
  • Miejscowość:3miasto
  • Telefon:HTC HD2/Nokia e52

Napisano 09 September 2010 - 17:50

Wyświetl postUżytkownik play4you1 dnia 09 September 2010 - 10:15 napisał

Witam,
cóż za zagorzała dyskusja. Wtrącę, że wkrótce pojawią się poprawki na P24, które nie powinny już was zmylać-dzięki temu tematowi zobaczyliśmy co należy poprawić.

Cieszy mnie ta deklaracja Play dotycząca poprawki w systemie, która spowoduje iż system będzie spójny z regulaminem i nie będzie wprowadzał w błąd. Jednakże informację tę posiadacie już od co najmniej pół roku więc ciężko nie zauważyć, że mieliście to szansę zrobić wcześniej i nie potrzeba do tego było tego postu. Może po drodze mniej klientów natknęłoby się na takie niespójności. Systemy informatyczne są zawodne - to oczywiste. Dobre firmy od złych odróżnia jednak sposób reakcji na takie błędy i podejście do konsekwencji wynikających z dłuższego funkcjonowania takich błędów. Dodatkowa uwaga co do Play24: warto byłoby udostępnić na etapie opisanym w tym linku: http://rookery9.avia...ebc_625x625.jpg regulamin usługi oraz opis jej podstawowych parametrów.

Co do wcześniejszych uwag, dotyczących kwestii długi staż w sieci a podejście do usług i narzędzi sieci. Ja decydowałem się na przejście do sieci play min. z powodu jasnych klarownych zasad dotyczących rozliczeń, braku dziesiątek usług które trzeba wykupić aby zoptymalizować swoje wydatki. Nie korzystałem z żadnych dodatkowych pakietów / usług poza abonamentami do momentu aktywacji usługi PlayOnline w jednym z telefonów poprzez serwis automatyczny. Klientów o podobnych "zwyczajach" jest pewnie więcej (większość użytkowników tego forum raczej do nich nie należy). Jasna informacja dotycząca zasad aktywacji/dezaktywacji jakichkolwiek usług poza abonamentem mogłaby pojawić się podczas aktywacji usługi w serwisie automatycznym. Myślę, że polepszyłoby to na pewno stosunki między klientami a siecią i ocenę obsługi klienta. Podobnież jak czytelne informacje dotyczące istotnych warunków przedłużenia umowy w tym odłączania usług płatnych.
0

• (3 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3