Witam !
Czy ktoś się orientuje jak częste są dostawy telefonów do salonów? Bo czekam w kolejce na Samsunga Wave'a juz około 2 tygodni i dalej niema:/
pozdrawiam
Strona 1 z 1
Dostawy telefonów
Napisano 05 September 2010 - 15:34
Akurat z dostępnością Wave jest problem
sam jakoś wziąłem bez problemu jak przyszedłem do salonu akurat 1 był z nowej dostawy jeszcze nie wpisany w system coś tam
jak z kolegą dzwoniliśmy po salonach to nigdzie nie było ale akurat ktoś nie przyszedł po telefon i do niego zadzwonili w taki sposób się znalazł
wiesz jak najlepiej zrobić oddzwonić każdy z salonów tam gdzie ci jest blisko i podać swój numer telefonu żeby jak będzie to żeby zadzwonili
innego sposobu nie ma
sam jakoś wziąłem bez problemu jak przyszedłem do salonu akurat 1 był z nowej dostawy jeszcze nie wpisany w system coś tam
jak z kolegą dzwoniliśmy po salonach to nigdzie nie było ale akurat ktoś nie przyszedł po telefon i do niego zadzwonili w taki sposób się znalazł
wiesz jak najlepiej zrobić oddzwonić każdy z salonów tam gdzie ci jest blisko i podać swój numer telefonu żeby jak będzie to żeby zadzwonili
innego sposobu nie ma
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 05 September 2010 - 17:11
U mnie w salonie np Weve mieliśmy aż 2x po 1 sztuce odkąd Play ma go w ofercie
chętnych mamy mnóstwo i co z tego jak o dostawach ciiiisza jak makiem zasiał,podobnie było z E52 szał reklama w mediach a klienci na nas się wyżywali że co to ma być że reklamujemy , trąbimy na lewo i prawo a telefonów nie ma!!!! teraz E 52 mamy full ale reklama szła w połowie marca a dziś wrzesień...
Pozdrawiam oczekujących i życzę cierpliwości.
Pozdrawiam oczekujących i życzę cierpliwości.
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Napisano 06 September 2010 - 22:41
Użytkownik capslock dnia 05 September 2010 - 15:48 napisał
Witam !
Czy ktoś się orientuje jak częste są dostawy telefonów do salonów? Bo czekam w kolejce na Samsunga Wave'a juz około 2 tygodni i dalej niema:/
już tak mam tylko u mnie w mieście sprowadzają jak sie pytałem po 1 sztuce tygodniowo.
pozdrawiam
już tak mam tylko u mnie w mieście sprowadzają jak sie pytałem po 1 sztuce tygodniowo.
pozdrawiam
Dostawy są tak częste jak często składane są zamówienia. A jeśli chodzi o "sprowadzanie" to sprostuję: nie sprowadzają tylko tyle dostają (czytaj wysyłają z magazynu) więc nie miej żalu do sprzedawców.
Również pozdRRawiam
Strona 1 z 1

Logowanie