Mama ma mixa w playu. Tydzień temu w sobotę kupiła kartę i doładowała konto. Niestety konto nie zostało doładowane. Poszła do salonu i powiedzieli jej żeby poczekała bo system na XXX czasu na doładowanie konta itp itd. W poniedziałek kasy dalej nie ma więc poszła do salonu i procedura standardowa: reklamacja + prosimy czekać. Jutro minie już tydzień. Nadal cisza. Konto oczywiście musiało zostać powtórnie doładowane. Na szczęście tym razem było ok. Mama ma w plecy 30 zł i nie wiadomo kiedy to się wyjaśni.
Czy nie można takich rzeczy robić "przyjaźniej" dla klienta? W pewnym stopniu to pytanie retorycznie. A może nie?
ps. Swój pierwszy telefon miałem w Idei na kartę. Zakupiłem zdrapkę, doładowałem ale nie doładowało. Godzinkę poczekałem ale niestety kasy wciąż na koncie nie było. Poszedłem do salonu. Dałem pracownikowi telefon i kartę, którą doładowałem konto. Gość uczynił jeden magiczny telefon i kasa pojawiła się na moim koncie. Czas oczekiwania 5 minut. Można?
Strona 1 z 1
Doładowanie nie doładowało konta, tylko reklamacja? nie da się tego przyjaźniej dla klienta zrobić?
Napisano 05 September 2010 - 19:04
Cytat
ps. Swój pierwszy telefon miałem w Idei na kartę. Zakupiłem zdrapkę, doładowałem ale nie doładowało. Godzinkę poczekałem ale niestety kasy wciąż na koncie nie było. Poszedłem do salonu. Dałem pracownikowi telefon i kartę, którą doładowałem konto. Gość uczynił jeden magiczny telefon i kasa pojawiła się na moim koncie. Czas oczekiwania 5 minut. Można?
To ciekawe... Ja jak miałem w Orange to czekałem kilkanaście dni, tak jak Ty teraz czekasz w Play. Z tego co wiem to normalna procedura u wszystkich operatorów.
Napisano 05 September 2010 - 23:13
macoo - sprawdź na mojplaymobile.pl odpowiedź na Twoje zgłoszenie. Najpierw się rejestrujesz, na ten numer na który miało być doładowanie, potem logujesz. Dawno już nie przyjmowałem reklamacji na doładowanie, ale było o wiele szybciej.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 14 September 2010 - 16:39
Zaskoczę Cię....
Play ma hmmm miliony klientów...
...pewnie kilka tysięcy pracowników na wszystkich szczeblach...
.... ilu może być w BOA??? nie mam pojęcia.... setki???
A teraz wyobraź sobie że nie jesteś jedynym klientem ;( i osoby rozpatrujące reklamacje czy technicy mają pełne ręce roboty
na koniec taka mały dygresja :
Cierpliwośći!!!! Zapewne problem zostanie pozytywnie rozwiązany tylko pozwól działać tym , którzy się na tym znają
Play ma hmmm miliony klientów...
...pewnie kilka tysięcy pracowników na wszystkich szczeblach...
.... ilu może być w BOA??? nie mam pojęcia.... setki???
A teraz wyobraź sobie że nie jesteś jedynym klientem ;( i osoby rozpatrujące reklamacje czy technicy mają pełne ręce roboty
na koniec taka mały dygresja :
Cierpliwośći!!!! Zapewne problem zostanie pozytywnie rozwiązany tylko pozwól działać tym , którzy się na tym znają
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Strona 1 z 1

Logowanie