Witam ponownie
Mam takie pytanie,posiadam już jeden abonament Play 69 ,i myślę o zabraniu drugiego. Z tego powodu mam kilka pytań:
- czy cena telefonu w salonie a w sklepie internetowym jest taka sama ,chodzi o abonament LongPlay telefon 69 i telefon Samsung S8500 Wave
- czy biorąc 2 abonament,jest szansa dostać jakiś rabat
- mam numer na kartę w Orange,mogę go przenieś kupując przez sklep internetowy,czy tylko salon,są jakieś dodatki za przeniesienie numeru
- jeszcze jedno,czy w Play okres rozliczeniowy zawsze zaczyna się od 20 każdego miesiąca ?
Na razie,tyle . Dzięki za każdą odpowiedz.
Strona 1 z 1
Drugi telefon w Play
Napisano 05 September 2010 - 11:07
Ceny telefonów nie różnią się raczej ;(
za dodatkowy abonament najprawdopodobniej dostaniesz pakiet dodatkowych minutek
za przeniesienie nr od innego operatora nie płacisz a wręcz dostajesz rabat na abonament od 3 do 6 m-cy
w Play są 3 okresy rozliczeniowe 1- ostatni , 10-9 następnego m-ca , 20-19 następnego m-ca
za dodatkowy abonament najprawdopodobniej dostaniesz pakiet dodatkowych minutek
za przeniesienie nr od innego operatora nie płacisz a wręcz dostajesz rabat na abonament od 3 do 6 m-cy
w Play są 3 okresy rozliczeniowe 1- ostatni , 10-9 następnego m-ca , 20-19 następnego m-ca
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Napisano 05 September 2010 - 12:14
Z informacji które ja posiadam ceny telefonów się nie różnią.
Co do rabatu odpowiadam z pionu pracownika salonu jeśli chodzi o Eshop niestety nie potrafię dokładnie odpowiedzieć.
Jeśli zaś o rabat na abo.
3 miesiące w przypadku gdy korzystamy z Promo " wyjątkowy stan Darmowy" dla taryf 69 oraz 99 na które są już rabaty promocyjne na cały okres trwania umowy. ( 69 - 10 zł= 59,- , 99-20 zł = 79,-)
6 miesięcy dla każdej innej taryfy indywidualnej. ( 69 - 50 % = 34,50)
Co do rabatu odpowiadam z pionu pracownika salonu jeśli chodzi o Eshop niestety nie potrafię dokładnie odpowiedzieć.
Jeśli zaś o rabat na abo.
3 miesiące w przypadku gdy korzystamy z Promo " wyjątkowy stan Darmowy" dla taryf 69 oraz 99 na które są już rabaty promocyjne na cały okres trwania umowy. ( 69 - 10 zł= 59,- , 99-20 zł = 79,-)
6 miesięcy dla każdej innej taryfy indywidualnej. ( 69 - 50 % = 34,50)
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Napisano 15 September 2010 - 17:47
Cennik obowiązyjący w E-Shopie różni się przy wybranych modelach telefonów. Jeżeli będzie to aktywacja z nowym numerem to w sklepie Internetowym otrzymasz dodatkowy pakiet minut (50/100 min. do wszystkich sieci) na okres 6 m-cy lub 25% rabatu również na okres 6 m-cy. Wartość dodatkowych profitów zależna jest od wysokości abonamentu. Np. przy opcjach LongPlay 29 i 49 otrzymujesz 50 minut do wszystkich, a przy opcji LongPlay 69 i 99 jest to 100 minut do wszystkich.
Napisano 16 September 2010 - 07:44
Użytkownik Rami dnia 15 September 2010 - 18:47 napisał
Cennik obowiązyjący w E-Shopie różni się przy wybranych modelach telefonów. Jeżeli będzie to aktywacja z nowym numerem to w sklepie Internetowym otrzymasz dodatkowy pakiet minut (50/100 min. do wszystkich sieci) na okres 6 m-cy lub 25% rabatu również na okres 6 m-cy. Wartość dodatkowych profitów zależna jest od wysokości abonamentu. Np. przy opcjach LongPlay 29 i 49 otrzymujesz 50 minut do wszystkich, a przy opcji LongPlay 69 i 99 jest to 100 minut do wszystkich.
@Rami czy jesteś może pracownikiem Play,pytam bo widzę że posiadacz informacje co i jak,a potrzebował bym informacji pewnych. Miałem przez telefon uzgodnione z panią z Play / zgłoszenie przez net,oddzwonili do mnie / ,co i jak do drugiego abonamentu wraz z przeniesieniem numeru ,itd.tylko nie było na stanie tel.Wczoraj dostali telefon i dzwoniła do mnie .Tylko jedno ale....,warunki podała inne jak uzgodniliśmy,a i cena telefonu skoczyła 50 zł w górę .A tak śpiewała ładnie za pierwszym razem,wszystko wyjaśniła,wszystko sobie zapisała / sama tak mi powiedziała /,a jak wczoraj zadzwoniła / ta sama osoba,to jak z kosmosu,nic nie wiedziała,i całkiem inne warunki .No i strata czasu,i nic nie załatwiłem,a myślałem że im zależy i to konkretna firma . Jak do tej pory nie mogłem narzekać ,ale teraz mi podpadli .Bo ja uważam tak ,jesli umawiam się na coś,i ma być tak i tak,to ma tak być,a nie opowiadam bajki,a jak przychodzi finalizować ,to jest całkiem coś innego .Trudno aż tak mi nie zależy na wydaniu kolejnych pieniędzy na abonament w Play,pewnie będę musiał poczekać do Grudnia,wtedy będzie kolejna wojna na promocje,między operatorami .Pewnie trzeba teraz podnieść ceny,żeby potem mieć z czego spuścić .
Jeszcze jedno,ceny tel. w e-shopie na stronie,tel.Samsung S 8500 Wave ,śledzę go od jakiegoś czasu,czasami cena zmieniała się w ciągu dnia ze 149 na 249,wczoraj i dziś jest dostępny i cena jest 249 .Pani mi wczoraj śpiewała 299,niby zaglądając w wykaz cenników od wczoraj 299 fakt . Ale na stronie puki co można kupić za 249,to jak to jest ?
Dodam że chodzi o taryfę Long Play Telefon 69.
Jeśli jest jakiś pracownik z E-shopu-czy Play BOK,proszę o info ,może być PW. Na co mogę liczyć ,biorąc 2 abonament w Play,i przenosząc numer z Orange do Play . Abonament ten co podałem wyżej / ten co mam też taki /,zależy mi na kupnie jak najtaniej fona,i ewentualne rabaty na abonament, to jest priorytet, a nie tak bardzo na dodatkowych minutach.
Napisano 16 September 2010 - 08:48
jest za 299 w longplay telefon 69,499 w longplay sd 69
w e shopie są błędy z ceną tego telefonu widziałem że nie raz pisało 149,249 ale poprawnej ceny jeszcze nie widziałem
wcześniej był za 249 w abonamencie longplay telefon 69 sam za tyle brałem
24 sierpnia a 25 sierpnia zmieniły się ceny wave podrożał o 50zł
Kolega który brał taki sam abo jak ja płacił już 299
Przy przeniesieniu numeru z orange do play dostaniesz rabat 50 % przez 3 miesiące
+ jeśli kupujesz przez eshop/telefon 100 minut na 6 miesięcy
W cenniku mają ceny 299/499 i za tyle muszą sprzedawać
nie dostaniesz nic dodatkowego chociaż masz 1 abonament w play
w e shopie są błędy z ceną tego telefonu widziałem że nie raz pisało 149,249 ale poprawnej ceny jeszcze nie widziałem
wcześniej był za 249 w abonamencie longplay telefon 69 sam za tyle brałem
24 sierpnia a 25 sierpnia zmieniły się ceny wave podrożał o 50zł
Kolega który brał taki sam abo jak ja płacił już 299
Przy przeniesieniu numeru z orange do play dostaniesz rabat 50 % przez 3 miesiące
+ jeśli kupujesz przez eshop/telefon 100 minut na 6 miesięcy
W cenniku mają ceny 299/499 i za tyle muszą sprzedawać
nie dostaniesz nic dodatkowego chociaż masz 1 abonament w play
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie