Nowy telefon po roku
Napisano 31 August 2010 - 18:37
Moja sytuacja jest taka:
Umowę mam do Czerwca 2011 obecna oferta Long 69
I powiedzcie mi jak to będzie gdybym wziął telefon teraz w Play
Czyli biorę telefon i tak jakby przedłużam umowę?
Czyli będę związany z Play do Czerwca 2013 czy do Sierpnia 2012 (gdybym dzisiaj przedłużył umowę) ?
I czy mogę dostać jakieś specjalne warunku albo coś?
Napisano 31 August 2010 - 18:58
Co do szczegółów to musisz skontaktować się z OK Playa lub udać się do najbliższego salonu.
Szczegóły oferty są prawdopodobnie ustalane indywidualnie dla każdego zainteresowanego tą promocją.
Link:
http://www.telepolis...ws.php?id=19202
Napisano 02 September 2010 - 04:16
Dam znać co i jak jak będzie już po wszystkim;)
Napisano 03 September 2010 - 11:19
Chodź nie było łatwo. Byłem w salonie PLAY na Pl. Konstytucji w Warszawie, odstałem swoje w kolejce. Kiedy się w końcu doczekałem zapytałem Panią o ową ofertę. Poprosiła mnie o dowód osobisty, nr telefonu itp itd. Poinformowała mnie że owszem mogę przedłużyć już teraz umowę ale bez nowego telefonu, a z telefonem dopiero dwa miesiące przed końcem mojej obecnej umowy. Zdziwiłem się ponieważ miałem abonament OnePlay 95zł który znacznie przekraczałem(rachunki koło 200zł a nawet nieraz 300). No ale cóż wróciłem do domu.... Coś mnie tknęło i zadzwoniłem do BOK' Playa. Miły Pan udzielił mi dodatkowych informacji na temat tej oferty jak i sprawdził czy i mi przysługuje nowy telefon po roku. Okazało się że bez problemu tylko muszę zwiększyć abonament na PLAY Premium 200(z rabatem da 150zł+stan darmowy+250MB co miesiąc itp). Był bardzo zdziwiony że w salonie udzielono mi Błędnej informacji. tego samego jeszcze dnia poszedłem do salonu PLAY ZONE ale tym razem nie na Pl. Konstytucji a do Złotych Tarasów. Oczywiście znowu stanie w kolejce
PS: Motorolka zajebista:D
Napisano 03 September 2010 - 13:23
podłączę się do tematu, choć moje pytanie jest odrobinę inne.
Aktualnie posiadam telefon w Play w taryfie One Play Pro 40. Z tego, co wywnioskowałem - możliwe jest wybranie nowego telefonu po roku, ale tylko w przypadku zmiany abonamentu na wyższy? Czy w moim przypadku byłaby możliwość otrzymania nowego telefonu w ofercie Longplay 49? Czy jednak musiałby to być wyższy abonament - 69?
Napisano 03 September 2010 - 20:30
Użytkownik xifek dnia 03 September 2010 - 14:23 napisał
Oferta z abonamentem LongPlay 69 jest zapewne dla tych z najniższym abonamentem np 30zł. Ale ręki sobie nie dam uciąć. Zawsze możesz zadzwonić na BOK i ci powiedzą jak to jest na pewno.
Napisano 04 September 2010 - 04:30
Użytkownik Troskliwy Miś dnia 03 September 2010 - 23:27 napisał
Napisano 06 October 2010 - 13:18
Użytkownik macoo dnia 16 September 2010 - 20:47 napisał
Mam to samo pytanie wiec sie podepne, obecnie korzystam z LP49 z 1000smsow ale przestaly mi one byc potrzebne a przydalo by mi sie wiecej minut czy moge przejsc na LP69 na promocyjnych warunkach czyli placic za niego 59zł ?
Pani w salonie twierdzi ze nie mozna tak.
Wiec chce sie upewnic. Jak to jest?
Napisano 06 October 2010 - 14:44
tak samo jest jak ktoś chce przejść z longplaya 69 (59zł/mies.) na longplaya 99 który w promocji jest 79zł
będzie płacić 99zł
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!

Logowanie