Witam,
za niedługo kończy mi się umowa w Playu, więc czas pomyśleć nad nową zabawką Tylko pytanie, którą wybrać? Po głowie chodzą mi następujące modele:
Samsung B5310 Corby Pro
Samsung B7300 Omnia Lite
Możecie napisać ich zalety i wady? Bardzo chciałem kupić sobie Corby Pro, ale jak się rozejrzałem po cenniku to stwierdziłem, że te Łomnia Lajt jest podobna w swej specyfikacji, no i ma Windowsa - jednak nie wiem jak bardzo dużą odegra to rolę w użytkowaniu telefonu :] Co do aparatu to wymagań zbytnich nie mam... I tak obydwa modele mają taką samą rozdzielczość... Chciałbym natomiast dowiedzieć się szczegółów na temat dźwięku, no wiecie, czy głośno grają te modele i jak sprawują się słuchawki.
Aaa i jeszcze jedno: Jaki Lite ma procesor? Bo na jednej stronie pisze 800 MHz a na drugiej 667 MHz... I jakiego Omnia ma Windowsa? Znaczy jaka wersja... Bo różne informacje dostałem od Google...
Dodam, że rozważałem jeszcze Monte, ale odpadł - brak klawiatury... No i rozglądałem się za Galaxy Lite, ale... On nawet radia nie miał A może wybrać coś zupełnie innego? (Play, MIXtura, 30 zł x 30, do ok. 400 zł)
PS. Jeśli chciałbym przedłużyć obecną umowę, to zachowam obecną taryfę czy przejdę z automatu do MIXtury?
Strona 1 z 1
B7300 & B5310 - który wybrać?
Napisano 31 August 2010 - 22:36
Omnia LITE ma procesor który w spoczynku ma 667MHz, zaś w czasie rpacy wymagającej więcej obliczeń rozpędza się do 800MHz. Jest z systemem operacyjnym Windows Phone 6.5. Ma ekranową qwerty, zresztą wg. mnie bardzo wygodną. Osobiście bym brał B7300, nie Corby PRO.
Jak coś, polecam jeszcze LG GT540 SWIFT. Absolutnie rewelacyjny stosunek jakość/cena. Jeśli ktoś pisze o nim źle, to albo taki co go nie miał w rękach, albo taki co się spodziewał Bóg wie czego.
Jak coś, polecam jeszcze LG GT540 SWIFT. Absolutnie rewelacyjny stosunek jakość/cena. Jeśli ktoś pisze o nim źle, to albo taki co go nie miał w rękach, albo taki co się spodziewał Bóg wie czego.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Strona 1 z 1

Logowanie