Witam serdecznie, dzis spotkala mnie dosc nietypowa sytuacja -
doladowalem telefon przez strone play kwota 15zl, przyszlo potwierdzenie mailem jak i smsem i moglem sie cieszyc zlotowkami. W informacjach o stanie konta widzialem oczywiscie dzisiejsze doladowanie, ponadto widniala informacja, ze w tym miesiacu doladowalem juz konta suma 45zl. O ile dobrze pamietam to po tym zmienilem taryfe w Play frash na darmowe rozmowy i smsy w sieci (jedna z tych dwoch nowych taryf). Do tej pory bylo wszystko tak jak mialo byc, ale gdy sprobowalem zadzwonic to dostalem informacje o braku srodkow na koncie (a doladowalem nieco wczesniej za 15zl i bylo to widoczne w systemie). Po zalogowaniu sie ponownie na Play24 nie ma informacji o tym doladowaniu za 15zl, przegladalem 'finanse' i bilingi w ustawieniach lecz nigdzie nie ma informacji o tym doladowaniu (przed zmiana taryfy mialem i informacje jak i te zlotowki na koncie).
Przejrzalem regulamin i nie widze informacji, ze przepadaja mi zlotowki przy zmianie taryfy, wiec co moglo sie stac? Z konta zdjelo mi 15zl, mail potwierdzajacy o zasileniu konta wciaz mam, no i dodatkowo jestem przekonany na 100%, ze to doladowanie bylo widoczne w Play24 a teraz nagle wyparowalo nie pozostawiajac po sobie sladu. BOK oczywiscie nie moze mi pomoc bo nie mam zarejestrowanego numeru (...). Mial ktos podobna sytuacje?
Strona 1 z 1
Znikajace doladowania
Napisano 30 August 2010 - 19:02
Dzis tez zmienialem taryfe na opcje sms ze zwyklego fresha, czytalem regulamin, wiedzialem ze przepadnie wszystko tylko kasa zostanie(niby)
bo jakie bylo moje zdziwienie gdy mi cale konto wyzerowalo i nie dalo sie zadzwonic, na obecna chwile 26zl w plecy, tyle mialem jeszcze na koncie
bo jakie bylo moje zdziwienie gdy mi cale konto wyzerowalo i nie dalo sie zadzwonic, na obecna chwile 26zl w plecy, tyle mialem jeszcze na koncie
Napisano 31 August 2010 - 08:15
Jako, ze nie mam zarejestrowanego numeru to nie moge zrobic nic poza pocalowaniem ich w tylek.
To co powiedziano mi w BOK:
nie ma zarejestrowanego numeru = nie ma reklamacji (czyt. nie masz zarejestrowanego numery to bedziemy cie ruchac na kase ile wlezie).
To co powiedziano mi w BOK:
nie ma zarejestrowanego numeru = nie ma reklamacji (czyt. nie masz zarejestrowanego numery to bedziemy cie ruchac na kase ile wlezie).
Strona 1 z 1

Logowanie