Witam,
Mam pytanie, klientowi przychodzi rachunek do domu fakturą, a on chce by rachunek szedł bezpośrednio do banku i oni za niego płacili pobierając mu kwotę abonamentową z jego konta?? co i jak zrobić? bardzo proszę o odpowiedź
Strona 1 z 1
Faktura na przelew bankowy Jak to zrobić?
Napisano 24 August 2010 - 15:44
Użytkownik myszka26 dnia 24 August 2010 - 14:34 napisał
Witam,
Mam pytanie, klientowi przychodzi rachunek do domu fakturą, a on chce by rachunek szedł bezpośrednio do banku i oni za niego płacili pobierając mu kwotę abonamentową z jego konta?? co i jak zrobić? bardzo proszę o odpowiedź
Formularz Zgody na Obciążenie Rachunku jest dostępny on-line na stronie Play24 (SelfCare). Po zalogowaniu się, możesz pobrać formularz wraz z instrukcją wypełnienia.
Formularz zgody możesz również otrzymać w Punkcie Sprzedaży Play.
Po poprawnym wypełnieniu obu części Polecenia Zapłaty, formularz należy odesłać na adres:
P4 Sp. z o.o.
skrytka pocztowa 4,
62-056 Komorniki P204
Z dopiskiem na kopercie „Polecenie Zapłaty”
Pozdrawiam,
P4Y1
Napisano 26 August 2010 - 08:24
Klikacz czy możesz mi powiedziec jeszcze czy jak sie podpisuje 3 abonamenty bez telefonu czy dostanie sie jakis rabat na którys czy nie? wydaje mi sie że nie ale wole sie upewnić, jestem nowym pracownikiem i jeszcze wszystkiego nie wiem. i 2 pytanie czy trzeba bedzie zwiększyc dla niego abonament bo to bedzie na stowarzyszenie. z góry dziękuję
Strona 1 z 1

Logowanie