Strona 1 z 1
Mixplus--->Mixtura czy Simplus---->Mixtura
Napisano 21 August 2010 - 12:11
Witam mam takie pytanie właśnie kończy mi sie umowa z mixplusa i chce przejść do play mixtura z przenieisieniem numeru. I tu moje pytanie jak lepiej przejść z mixplusa czy simplusa,dodam jeszcze ze mixplusa wzięła mi ciotka ale chciał bym aby teraz umowa była na mnie i czy jak bym przechodził z mixplusa to czy ona musiała by być
Napisano 21 August 2010 - 13:09
Opcje masz dwie.
Pierwsza: Udajesz się do Plusa z ciotką i robisz cesję umowy na siebie. Potem udajesz się do Play i już samemu robisz przeniesienie numeru (opcja moim zdaniem lepsza)
Druga: Udajesz się do Playa z ciotką i ciotka robi przeniesie numer. Jak już numer będzie w Play to robisz cesję w Play na siebie.
Pierwsza: Udajesz się do Plusa z ciotką i robisz cesję umowy na siebie. Potem udajesz się do Play i już samemu robisz przeniesienie numeru (opcja moim zdaniem lepsza)
Druga: Udajesz się do Playa z ciotką i ciotka robi przeniesie numer. Jak już numer będzie w Play to robisz cesję w Play na siebie.
Napisano 21 August 2010 - 13:39
Użytkownik marcinwalczak87 dnia 21 August 2010 - 13:09 napisał
Opcje masz dwie.
Dla tego myślę czy nie zrobić takiego wariantu żeby skończyć umowe mixplus przejść na simplusa i wtedy tak jakby z wolnej stopy jest ten numer ale czy nie bedzie jakiś kłopotów z przeniesieniem numeru z simplusa bo różnie to może być
Napisano 21 August 2010 - 16:38
Użytkownik marcinwalczak87 dnia 21 August 2010 - 15:37 napisał
Jak będziesz w Simplusie to bez problemu przeniesiesz numer do Playa. Tylko jeśli chcesz przejść na Mix w Play to chyba najpierw musisz przejść na Kartę w Play a potem zmienić na Mixa (i to bez względu czy będziesz przechodzić z Plusa z Mixa czy z Karty)
A czemu tak jest,ale w sumie i tak sie w poniedziałek przejde do salonu i zobacze co i jak
Napisano 21 August 2010 - 17:10
wg mnie możesz normalnie przejść z plusa do playa na mix
bez problemu
jak można przejść w każdym przypadku to czemu by było trzeba pierwszo przejść na kartę a potem na mixa
Wybierasz we wniosku o przeniesienie nr-u u playa że chcesz przenieść numer na mixa
podpisujesz umowę i masz mix w play i dostajesz bonusy
http://www.playmobil.../mix/index.html
bez problemu
jak można przejść w każdym przypadku to czemu by było trzeba pierwszo przejść na kartę a potem na mixa
Wybierasz we wniosku o przeniesienie nr-u u playa że chcesz przenieść numer na mixa
podpisujesz umowę i masz mix w play i dostajesz bonusy
http://www.playmobil.../mix/index.html
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 22 August 2010 - 09:01
Nawet jak zakończysz Mixplusa i numer będzie w simplus do tego numeru nadal będą przypisane dane Twojej ciotki, jeśli więc przyjdziesz do Play z tym prepaidem i zechcesz przenieść nr wniosek zostanie przez plusa odrzucony ze względu na niezgodne dane rejestracyjne!!!By ponowić wniosek będziesz musiał przyjść ponownie.... z ciotką ;( tak czy siak trzeba by w Plusie zrobić cesje i to jak najszybciej... a potem to już sam bez problemu w Play podpiszesz umowę.
Dla kobiety przymierzyć a nie kupić to jak dla faceta rozebrać a nie zaliczyć ;P
Strona 1 z 1

Logowanie