Strona 1 z 1
To sie w glowie nie miesci Zloscliwosc obslugi
Napisano 18 August 2010 - 11:55
Witam, mam internet w playu ok pol roku. Ogolnie rzecz biorac ten internet to wielki sheet lecz takie rzeczy co sie dzieja od przedwczoraj to jakies totalne nieporozumienie. Notorycznie trace polaczenie z internetem, najpierw myslalem ze to przez zla pogode ale dzisiaj to samo sie dzieje choc pogoda dopisuje. Czy znacie moze przyczyne przez ktora trace polaczenie i co moge zrobic w tym kierunku zeby tak sie nie dzialo? Bo moim zdaniem to zlosliwosc ludzi z obslugi. Wczesniej mnie rozlaczalo ale raz na jakis czas. A teraz codziennie po 10 razy albo i wiecej...
Bescon
Napisano 18 August 2010 - 12:22
Użytkownik Bescon dnia 18 August 2010 - 12:55 napisał
(...) co moge zrobic w tym kierunku zeby tak sie nie dzialo? (...)
Jeśli jesteś pewien, że wina leży po stronie operatora, to składać reklamację - ale tylko i wyłącznie pisemnie (mailowo)
A po usunięciu usterki powinni odliczyć od abonamentu proporcjonalną (do ilości dni usuwania usterki) kwotę - patrz regulamin.
Napisano 18 August 2010 - 13:06
może zasięg masz słaby
ja testowałem play na kartę i też czasem rozłączało po parę razy właśnie z powodu zasięgu 1 kreska
ja testowałem play na kartę i też czasem rozłączało po parę razy właśnie z powodu zasięgu 1 kreska
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 18 August 2010 - 14:21
to co przez pol roku mialem dobry zasieg a teraz nagle jest slaby? internet chodzi z ta samo predkoscia co zawsze tylko ze mnie rozlacza po kilkanascie razy dziennie. wyjmuje modem i podlaczam spowrotem i jest git czasem pochodzi godzine a czasem 10 minut i sie rozlacza.
Bescon
Napisano 18 August 2010 - 14:41
Napisano 18 August 2010 - 17:09
być może modem jest uszkodzony skoro po wyjęciu modemu i ponownym wsadzeniu działa
Napisano 19 August 2010 - 09:39
Cytat
Bo moim zdaniem to zlosliwosc ludzi z obslugi.
Napisano 19 August 2010 - 12:30
nie wiem jak to robia spoznilem sie raz z oplaceniem rachunku ponad tydzien, zaplacilem dalej mialem status ze jest nieoplacony przychodzily mi sms-y ze mi odlacza jak nie oplace kiedy ja juz to zrobilem. grozono mi ze mi przerwa polaczenie. po jakims czasie uporzadkowali ten burdel i mam oplacony rachunek. nie musze odlaczac nawet modemu wystarczy ze nacisne na ponowne polaczenie i jest od nowa ale za chwile znowu rozlacza co za gowno przez pol roku nie bylo takich akcji a teraz nagle sa nie rzucalem tym modemem nie skakalem po nim co to sie ku..a dzieje!!!
Bescon
Napisano 19 August 2010 - 14:26
oddaj go na gwarancje
dokładnie opisz
może wymienią na nowy i pomoże
nie przeklinaj !!
dokładnie opisz
może wymienią na nowy i pomoże
nie przeklinaj !!
Strona 1 z 1

Logowanie