Mam pytanie co się dzieję w przypadku zgonu abonenta.
Czy jest możliwość przerejestrowania numeru na kogoś innego czy numer przepada? (chodzi tutaj o ofertę na kartę)
Przerejestrowanie jest potrzebne do tego żeby w przyszłości przejść np. na abonament.
Jeśli można to jak to załatwić, trzeba pisać zgłoszenie do Play czy wystarczy udać się do salonu i dokonają cesji od ręki?
Strona 1 z 1
Zgon Abonenta Co Dalej?
Napisano 14 August 2010 - 08:14
.... w takim razie, mówisz: "proszę o zgłoszenie na numerze (numer telefonu zmarłego) w kategorii Rezygnacja z umowy z powodu zgonu abonenta, tutaj oryginał aktu zgonu który muszą Państwo podpiąć do zgłoszenie. Dziękuję".
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 19 August 2010 - 14:57
Witam,
cesja=porozumienie między obecnym właścicielem numeru a przejmującym go. Skoro właściciel nie żyje to cesja nie wchodzi w grę. Zgodnie z regulaminem numer powinien zostac odłączony, gdy tylko Operator otrzyma akt zgonu i potwierdzenie o jego wiarygodności. W związku z tym, że bliscy chcą zatrzymać ten numer umożliwiamy im to poprzez migrację na anonimowego Play Fresha. Zawsze można się zarejestrować i podpisać nową umowę na ten numer. Możesz podać mi na PW numer zgłoszenia-zobaczę na jakim jest etapie.
Pozdrawiam,
P4Y1
cesja=porozumienie między obecnym właścicielem numeru a przejmującym go. Skoro właściciel nie żyje to cesja nie wchodzi w grę. Zgodnie z regulaminem numer powinien zostac odłączony, gdy tylko Operator otrzyma akt zgonu i potwierdzenie o jego wiarygodności. W związku z tym, że bliscy chcą zatrzymać ten numer umożliwiamy im to poprzez migrację na anonimowego Play Fresha. Zawsze można się zarejestrować i podpisać nową umowę na ten numer. Możesz podać mi na PW numer zgłoszenia-zobaczę na jakim jest etapie.
Pozdrawiam,
P4Y1
Strona 1 z 1

Logowanie