Witam, przeniosłem numer z plusa do play 2 dni temu. W związku z tym powinienem dostać 100 darmowych minut do wszystkich, ważny przez 90 dni. Ale mija już 2 dzień a ja tych minut nie posiadam, nie dostałem żadnej informacji na temat tego abym je otrzymał, ani też przy sprawdzaniu stanu konta bądź innych pakietów minut nic na ten temat nie jest napisane. Czy ktoś może wie coś na ten temat ? Czy muszę aktywować jeszcze jakoś dodatkowo ten pakiet (mam pomachać do play i krzyknąć "hej już jestem), lub mam sobie tak czekać dalej i w końcu go dostane ?
Strona 1 z 1
100 darmowych minut do wszystkich Problem z minutami.
Napisano 08 August 2010 - 10:42
w regulaminie playa pisze
a. Liczba minut przyznawanych w ramach dodatkowego pakietu minut jest zależna od wysokości
wybranej Oferty.
Taryfa Mixtura 30 Mixtura 50 Mixtura 80
Liczba minut w
dodatkowym pakiecie
100 minut 150 minut 200 minut
b. Dodatkowy pakiet minut jest przyznawany w miesiącu, w którym nastąpiło przeniesienie numeru
telefonu, między godziną 00:00 a 01:00 dnia następującego po dniu, w którym doszło do
przeniesienia numeru.
Wobec tego wydaje mi się że już powinno być
ale jak nie ma to napisz do nich bo mineło już 2 dni
a wg tego co piszę w regulaminie powinno być już
albo pojawi się dopiero jutro
aktywować nic nie trzeba powinno się same aktywować
a. Liczba minut przyznawanych w ramach dodatkowego pakietu minut jest zależna od wysokości
wybranej Oferty.
Taryfa Mixtura 30 Mixtura 50 Mixtura 80
Liczba minut w
dodatkowym pakiecie
100 minut 150 minut 200 minut
b. Dodatkowy pakiet minut jest przyznawany w miesiącu, w którym nastąpiło przeniesienie numeru
telefonu, między godziną 00:00 a 01:00 dnia następującego po dniu, w którym doszło do
przeniesienia numeru.
Wobec tego wydaje mi się że już powinno być
ale jak nie ma to napisz do nich bo mineło już 2 dni
a wg tego co piszę w regulaminie powinno być już
albo pojawi się dopiero jutro
aktywować nic nie trzeba powinno się same aktywować
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie