Witam
Mam aktualnie telefon na karte w play, z tym ,że coś mi sie popsuło w telefonie i ciągle nie mam zasięgu, generalnie nie mam stałego zachodu i bardzo często byłem bez kasy na karcie, teraz zastanawiam się nad ofertą Mixtura 10x30, te 10zł na miesiąc bym uzbieral by płacić (a myśle ,że też chyba mi to wystarczy bo więcej raczej nie wygadam a napewno nie dużo więcej jak co) bo na karcie nie opłacało mi się kupować karty za 10zł bo była tylko na tydzień co sie mijało z celem, z tego co czytam to w ofercie mixtura to 10zł będzie ważne przez cały miesiąc tak?
Mam pytania też odnośnie tej oferty, czy nie ma tam żadnych haczyków? z tego co widziałem to dużo pakietów play mixtura nie dotyczy tej oferty po 10zł miesięcznie. Czy są jeszcze jakieś minusy tak taniego mixu?
I odrazu pytanie chce sobię kupić telefon za max 49zł w tej ofercie i zastanawiałem sie nad Samsungiem Avila i Se c510 który bardziej polecacie, może jakies + i -, ukryte wady itd.
Proszę o opinie także na temat samej tej oferty mixtura 10x30
A i jeszcze pytanie może jest jakaś inna oferta która by do mnie bardziej pasowała? Generalnie to 10-15zł miesięcznie taki wydatek na telefon mnie interesuje.
Strona 1 z 1
Mixtur 10x30 Haczyki?
Napisano 07 August 2010 - 17:59
Cytat
bo na karcie nie opłacało mi się kupować karty za 10zł bo była tylko na tydzień
Jeśli chodzi o kartę za 10zł to przedłuża na rok (Play Fresh).
Cytat
w ofercie mixtura to 10zł będzie ważne przez cały miesiąc tak?
W mixie te 10zł jest ważne 30 dni.
Cytat
Samsungiem Avila i Se c510
Jeśli chodzi o te 2 telefony to nie wiem jak z ich dostępnością, przypuszczam że kiepsko...
Cytat
A i jeszcze pytanie może jest jakaś inna oferta która by do mnie bardziej pasowała? Generalnie to 10-15zł miesięcznie taki wydatek na telefon mnie interesuje.
Za te pieniądze to tylko ten mix
Napisano 07 August 2010 - 20:53
Użytkownik marcinwalczak87 dnia 07 August 2010 - 17:59 napisał
Jeśli chodzi o kartę za 10zł to przedłuża na rok (Play Fresh).
Chodziło mi o to ,że te 10zł musze wydać w 7dni a po 7dniach blokowane są pochodzenia wychodzące do czasu aż kupie kolejna karte (ta kasa nie przepada tylko ze nie moge z niej korzystac do nastepnego doladowania) a to mnie niezbyt urządzało.
Co do telefonów to sa normalnie w ofercie mixa to może byc jakis problem z dostępnościa? z czego sie orientuje to nie są te te na życzenie ani z ograniczoną ilością
No i ponawiam pytanie o haczyki, czy są jakieś, bo tak na pierwszy rzut oka nie widać nic o tych pakietach a potem dalej jak poszukałem w pakietach to dopiero to wyczytałem ;p
A i kolejne pytanie skoro mam ten numer na karcie w play to nie ma problemu by on został przeniesiony na tego mixa co nie? I jak to wyglada z opłatą aktywacyjna? bo cos tam czytąłem ze zamawiajac przez internet sie jej nie płaci
Strona 1 z 1

Logowanie