Witam,
Czy realne jest zamówienie telefonu z cennika Play Mixtura 10x40 w cenie za 1zł ? Które modele są dostępne ?
Strona 1 z 1
Mixtura 10
Napisano 31 July 2010 - 07:32
Telefon którego chcemy się pozbyć trafia na wyprzedaż. Jak u każdego. Np. KU990i było z tysiąc czy dwa sztuk. Już nie mówiąc o U7510 czy C510 - tego było o wiele więcej. Więc nie - nie robimy promocji na 3 sztuki
tak to tylko w ... oraz w nie dla idiotów.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 31 July 2010 - 08:40
Troskliwy Miś w takim razie czy mógłbyś mi powiedzieć w jakich odstępach czasu play aktualizuje oferty (z tego co zauważyłem co miesiąc) , skąd można wziąć najświeższy cennik bez opóźnień i czy spodziewacie się jakiś nowych obniżek telefonów wrzesień/październik czy trzeba będzie czekać do świąt ?
Napisano 03 August 2010 - 15:28
No niestety, sam ostatnio z wielkim smutkiem odkryłem, że 2 najciekawsze telefony za 1zł przy 10x40 są już niedostępne... po prostu nigdzie nie można ich znaleźć (ku990 i c510).
Dlatego chciałbym powtórzyć pytanie iwantruna, czy w najbliższym czasie będą jakieś nowe telefony na wyprzedaży?
Dlatego chciałbym powtórzyć pytanie iwantruna, czy w najbliższym czasie będą jakieś nowe telefony na wyprzedaży?
Strona 1 z 1

Logowanie