Dziś właśnie otrzymałem e-awizo. Zdziwiłem się, bo z tego co pamiętam Play miał wysyłać e-awiza tylko tym klientom, którzy mają włączoną usługę e-faktura (a ja jak co miesiąc dostaję wersję papierową).
Czy może ktoś z Was miał podobną sytuację bądź wie dlaczego awiza dostają też osoby z tradycyjną fakturą??
Pzdr,
silver
Strona 1 z 1
Awizo
Napisano 28 July 2010 - 18:44
Głupie, głupsze i... najciekawsze historie z BOK Play
No Fair Play
No Fair Play
Napisano 04 August 2010 - 07:59
Witam,
na początku była taka możliwość żeby otrzymywać e-awizo z fakturą papierową. Teraz można włączyć e-awizo tylko z e-fakturą. Zdarzają się takie przypadki, że jak ktoś miał już to aktywne to dalej ma.... Jak nie chcecie tego powiadomienia to po prostu je wyłączcie:)
Pozdrawiam,
P4Y1
na początku była taka możliwość żeby otrzymywać e-awizo z fakturą papierową. Teraz można włączyć e-awizo tylko z e-fakturą. Zdarzają się takie przypadki, że jak ktoś miał już to aktywne to dalej ma.... Jak nie chcecie tego powiadomienia to po prostu je wyłączcie:)
Pozdrawiam,
P4Y1
Napisano 06 August 2010 - 10:39
Użytkownik play4you1 dnia 04 August 2010 - 07:59 napisał
Witam,
Pozdrawiam,
P4Y1
Pozdrawiam,
P4Y1
Ale jak mam wyłączyć usługę, którą mam wyłączoną??
Co prawda nie przeszkadza mi to, bo przynajmniej nie muszę się logować do Play24, żeby sprawdzić szczegóły faktury
Pzdr,
silver
Głupie, głupsze i... najciekawsze historie z BOK Play
No Fair Play
No Fair Play
Strona 1 z 1

Logowanie