19lipca na moim numerze w mixturze skończyły ważność pakiet do play i na stacjonarne oraz pakiet do wszystkich sieci, 20lipca konto z minutami które mi pozostały zostało wyzerowane jednak ja nie mogłam uruchomić kolejnego pakietu. Postanowiłam zgłosić to do BOK (nr. zgłoszenia 19948514), oczywiście pani z BOK próbowała mi wmówić że pakiet jest jeszcze aktywny i dopiero 21lipca będę mogła uruchomić nowy pakiet, jednak kiedy zapytałam jej co się stało z minutami które miałam jeszcze wczoraj a dzisiaj konto jest wyzerowane zgodziła się przyjąć zgłoszenie. Tego samego dnia w godzinach popołudniowych pakiety zostały mi uruchomione. Jednak ku mojemu NIE zdziwieniu sytuacja powtórzyła się dzisiaj na innym moim numerze też w mixturze. Chciałam się dowiedzieć czy teraz już zawsze kiedy będę chciała uruchomić jakiś pakiet będę musiała dzwonić do BOK? Nie sprawiało by mi to problemu gdyby połączenie było darmowe i gdybym nie musiała zawsze tłumaczyć osobom odbierającym telefon w BOK na jakiej zasadzie działa mixtura.
Strona 1 z 1
Problem z pakietami w mixturze
Strona 1 z 1

Logowanie