Witam,
Orientuje się może ktoś ile trwa cały proces wyłania telefonu? Kiedy może do mnie telefon tracić najwcześniej gdy dziś (Piątek) złoże zamówienie telefonu HTC Wildfire w Play Mix 30? Chciał bym wiedzieć żebym zdążył zrobić kopie potrzebnych dokumentów. I jeszcze jedno pytanko o dokument "Bieżący rachunek za telefon stacjonarny lub faktura z saldem zero" posiadam rachunek z NETI (internet + telefon) ale jako że płacę wszystko przez internet nie posiadam żadnego potwierdzenia że telefon został opłacony, jedynie mogę wydrukować pdf z banku z tym przelewem. Czy to starczy ?
Dzięki za wszelką pomoc
Strona 1 z 1
Czas dostawy
Napisano 23 July 2010 - 20:39
Co do przesyłki...
Ja złożyłem zamówienie 19 lipca, a telefon otrzymałem dzisiaj. Czyli łącznie 4 dni. W Twoim wypadku jeśli zaliczyć weekend, to możesz otrzymać potwierdzenie wysłania gdzieś w środę, a w czwartek otrzymasz telefon.
Pewnie wystarczy mieć wydruk z banku.
Ja złożyłem zamówienie 19 lipca, a telefon otrzymałem dzisiaj. Czyli łącznie 4 dni. W Twoim wypadku jeśli zaliczyć weekend, to możesz otrzymać potwierdzenie wysłania gdzieś w środę, a w czwartek otrzymasz telefon.
Pewnie wystarczy mieć wydruk z banku.
Strona 1 z 1

Logowanie