Mój Play: Przeniesienie numeru przez internet - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Przeniesienie numeru przez internet czy to mozliwe?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   SkuterPL Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 58
  • Rejestracja Wed, 13 May 09
  • Miejscowość:Dziemiany

Napisano 22 July 2010 - 12:28

Witam,
Gdzies kiedy czytalem newsa, ze play wporwadzil mozliwosc przeniesienie numeru przez interenet, lecz nie moge znalesc tego newsa, czy cos mi sie pomylilo, czy taka mozliwosc jest.

Nastepnie interesuje mnie samsung wave, pare dni temu byla obizka cen, no i zauwazylem, ze w logplay 49 kosztuje 599zl, lecz jak wchodze na str playmobile.pl->telefony->to tam pisze, ze 499zl, czy jezeli zrobilem prt scr to nalezy mi sie za nizsza cene, poniewaz jest to ich blad??

Czy wiadomo do kiedy obecne promocje beda??

Czy w longplay nadal sa pakiety zlotowek, tzn czy moge dzwonic, sms oraz wchodzic na internet i bedzie bralo mi z abonamentu.

Czy jezeli juz przenioslem 2 numery to czy mozna liczyc na jakas lepsza oferte??

Kiedys byly oferty: polec znajomemu i dostawalo sie jakies bonusy czy to dalej istnieje?

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   SkuterPL Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 58

Napisano 26 July 2010 - 17:04

Ok przez neta nie idzie przeniesc nr cos mi sie pomylilo czy moze ktos odpowiedziec na reszte pytan?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   marcinwalczak87 Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2025
  • Rejestracja Sun, 07 Sep 08
  • Miejscowość:Poznań
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 26 July 2010 - 19:17

1. Nie wiadomo do kiedy będą promocję.
2. W longplay jest pakiet złotówek w ramach abonamentu do wykorzystania tylko na połączenie i smsy, internet jest doliczany do abonamentu.
3. Nie
4. To działa chyba tylko w ofercie na kartę
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   SkuterPL Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 58

Napisano 26 July 2010 - 21:41

Chcialbym sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc, aby podpisac dokumenty o przeniesienie numeru w najblizszych dniach, a umowe z telefonem pod koniec mojej instniejacej umowy? Tzn. mam umowe z era do dnia 4 pazdziernika 2010r. i chce przeniesc nr do waszej sieci, lecz taryfy, ktore teraz oferujecie nie zbyt mnie interesuja i chcialbym poczekac na nowe, a z tego co sie dowiedzialem minimalny czas w jakim musze podpisac dokumenty przeniesienia nr to 30dni, jezeli w tych dniach sie nie zmieszcze to era eutomatycznie przedluzyc mi umowe, wiec chcialbym zlozyc dokumenty o przeniesienie juz teraz a podpisac umowe na przelomie wrzesnia/pazdziernika, sadze, ze wtedy nowe promocje wejde, bo dokladnej daty nikt nie zna.

A na to jeszcze prosilbym o odpowiedz
0

Strona 1 z 1