Mój Play: bląd wyswietlania stron internetowych-playset - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

bląd wyswietlania stron internetowych-playset

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   plejten Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 15 Jul 10
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 16 July 2010 - 11:49

Witam.Problem to bledne wyswietlanie stron internetowych w czasie logowania sie do systemow transakcyjnych.Tzn.:przy logowaniu wpisuje login,haslo,i... kursor na wyswietlaczu omija komorke "zatwierdz".Po prostu nie mozna jej kliknac.Jesli ktos cos wie na ten temat,to prosze o pomoc.Telefon to huawej u121.Dziala bezblednie i opisany problem jest jedynym jaki mialem z tym fonem.Nie wiem,byc moze cos z softem,moze bledna czcionka,ktora "zawala" ekran.Za porade bylbym wdzieczny.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   piotrmaximus Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Sat, 17 Jul 10
  • Miejscowość:Katowice
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 17 July 2010 - 17:55

Błądzę po stronkach i mam marne odpowiedzi ale mam nadzieje że to forum mi pomoże. O co chodzi huewei 120e lub plusfon 401 nie mogę wejść na wap chociaż zainstalowałem ustawienia a jako modem ślicznie śmiga. jakie ustawienia można by ręcznie zmienić mam coś takiego wsp reply device too long czy ktoś pomoże?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   plejten Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 15 Jul 10
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 19 July 2010 - 11:43

kontunuacja: blad wyswietlania stron internet...

To moze z innej beczki:czy mozna inaczej laczyc sie z internetem (z playseta) niz przez podane "firmowe" ustawienia? Bo zastanawiam sie,czy to laczenie przez proxy moze blokuje system transakcyjny (w moim przypadku).Ponadto Zauwazylem tez,ze logowanie(z mojego playseta) na to forum raczej jest niemozliwe.Czy moze ktos cos powiedziec na ten temat?
0

Strona 1 z 1