Strona 1 z 1
mix play-oferty
Napisano 02 July 2010 - 14:56
kupilem jakis czas temu mix play na 40 doladowan po 30 zl i mam takie pytanko
Pakiet dla osób korzystających z oferty Play Mixtura oraz Play Mixtura (Plan Cenowy II).
Koszt minuty w pakiecie: 0,20 zł
Ilość minut w pakiecie: 45
Cena pakietu: 9 zł
Ważność pakietu: 15 dni
Liczba aktywnych pakietów: 1
wlasnie zaaktywuje pakiet za 9 zl i wtedy mam 45 minut po 20 gr tzn. ze wychodzi 18 zl a mam do wszystkich po 29 gr tzn. ze wychodzi 14 zl za 45 minut ~ czy jest sens zamawiac ten pakiet?
I czy jest pakiet jakis sms do wszystkich? bo znalazlem tylko do play
Pakiet dla osób korzystających z oferty Play Mixtura oraz Play Mixtura (Plan Cenowy II).
Koszt minuty w pakiecie: 0,20 zł
Ilość minut w pakiecie: 45
Cena pakietu: 9 zł
Ważność pakietu: 15 dni
Liczba aktywnych pakietów: 1
wlasnie zaaktywuje pakiet za 9 zl i wtedy mam 45 minut po 20 gr tzn. ze wychodzi 18 zl a mam do wszystkich po 29 gr tzn. ze wychodzi 14 zl za 45 minut ~ czy jest sens zamawiac ten pakiet?
I czy jest pakiet jakis sms do wszystkich? bo znalazlem tylko do play
Napisano 04 July 2010 - 09:40
czyli kupuje pakiet za 9zl i te 20 gr tylko JEDEN RAZ? czy za minute 20 gr bo w pakiecie pisze " koszt minuty w pakiecie 0,20 zl" wiec o co chodzi?
place 9 zl i 20 gr tylko raz?! czy za kazda minute 20 gr ( zwykle mam 29 gr za minute )
i czy faktycznie te 45 minut jest do wszystkich? do orange, plus, era itp?
i czy tylko 1 pakiet mozna miec czy 2? bo chcialbys sobie wykupic minuty i smsy z gory dzieki
place 9 zl i 20 gr tylko raz?! czy za kazda minute 20 gr ( zwykle mam 29 gr za minute )
i czy faktycznie te 45 minut jest do wszystkich? do orange, plus, era itp?
i czy tylko 1 pakiet mozna miec czy 2? bo chcialbys sobie wykupic minuty i smsy z gory dzieki
Napisano 04 July 2010 - 12:24
Możesz mieć jeden pakiet danego typu. To znaczy jeden pakiet minut do wszystkich, jeden pakiet minut do Play i jeden smsów na raz, ale już dwóch pakietów minut do wszystkich nie.
Co do złotówek mają one określoną datę przydatności do spożycia - łączną sumę dat połączeń wychodzących i przychodzących. Do tego czasu są ważne i każde doładowanie przedłuża tą datę. Czyli jeśli w tym miesiącu doładujesz za 30, wykorzystasz 15, a w przyszłym znowu 30 to będziesz miał 45 ważne na wychodzące 30 dni od daty drugiego doładowania plus 90 na przychodzące, łącznie na 120 dni do momentu przepadnięcia.
Co do złotówek mają one określoną datę przydatności do spożycia - łączną sumę dat połączeń wychodzących i przychodzących. Do tego czasu są ważne i każde doładowanie przedłuża tą datę. Czyli jeśli w tym miesiącu doładujesz za 30, wykorzystasz 15, a w przyszłym znowu 30 to będziesz miał 45 ważne na wychodzące 30 dni od daty drugiego doładowania plus 90 na przychodzące, łącznie na 120 dni do momentu przepadnięcia.
Strona 1 z 1

Logowanie