Witam serdecznie.
Mam wielki problem z zasięgiem i w związku z tym zgłosiłem sprawę dzwoniąc do BOK Play. Mam dwa numery na abonament i problem zgłaszałem na owe dwa numery. Do końca umowy pozostało mi w przypadku pierwszego numeru1.5r a drugiego - rok.
Jak każdy, dostałem w odpowiedzi regułkę.
A co do mojego problemu, w trakcie rozmowy Pani uprzejmie mnie wysłuchała, napisała co trzeba o moim problemie (zaznaczam że dzwoniłem już drugi raz w tej samej sprawie) i powiedziała, ze technicy coś z tym zrobią i dostanę sms-a jak sprawa się zakończy.
Po pierwsze to nie dostałem żadnej odpowiedzi sms-em, a po drugie jak nie było zasięgu tak dalej niema !
Nie mam sił się sprzeczać z ludźmi z BOK, a tym bardziej szkoda mi tej zasr... złotówki bo wiem że zapłacę tylko za głupią gadkę.
Szukałem wszędzie, czy mogę zrezygnować z abonamentu, ale zawsze piszą że jest to niemożliwe chyba że zapłacę 1500zł.
Teraz pytam się na tym forum, czy jest jakaś opcja zerwania umowy bez wpłacania tej kary ?
Strona 1 z 1
Zerwanie umowy
Napisano 04 November 2010 - 14:25
Użytkownik enter dnia 01 July 2010 - 17:22 napisał
a czym się objawia ten problem? nie masz wogóle zasięgu? czy może telefon gubi zasięg co jakiś czas? Spróbuj w ustawieniach sieci tela wybrać recznie PLUSA.
ja tez mam meeeega problem
Dnia 9.09.2010 roku wysłałam do a pismo reklamacyjne, dotyczące rozwiązania umowy oraz ze skargą na zaistniałą sytuację.
(od czerwca nie działa mi net, po długich staraniach wymienili mi modem ale internet dalej nie chodzi. Wiedziałam, że we wrzesniu kończy mi się umowa więc chciałam ja odrazu rozwiązac ale Pani stazystka powiedziała mi że mam przyjść w ostatnim tygodniu umowy - przyszłam i powiedział mi kierownik ze juz za pożno, że musze wysłać pismo o play. wysłałam. Opisałam sytuacje i poprosiłam o zakończenie umowy i zwrot kosztów za czas od którego internet nie dziła) Moje zgłoszenie zostało opatrzone numerem. Dnia 6.10.2010 wysłali mi informację, że wyślą odpowiedź w momencie rozwiązania zgłoszenia Następnie 27.10 wysłali pismo, że aby mogli rozpatrzyc zgłoszoną przeze mnie kwestię podpis na pismie musi byc zgodny z podpisem na umowie. Przez ten czas nie zrobili nic. Czy wysyłając pismo 6.10 nie mogli odrazu napisać że podpis jest nieodpowiedni? Odbieram to za celowa zwłokę “grę na czas” tym bardziej ze dało im to mozliwosc naliczenia kolejnych opłat. więc dziś przygotuje kolejne pismo;/ dzwoniłam do PIH oni skierowali mnie do Urzędu Komunikacji Elektronicznej gdzie powiedziano mi zebym wysyłała odrazu skarge na play do nic.
Tylko ja juz sama nie wiem bo od czerwca opłacam internet który mi nie działa teraz jest kolejna faktura i nie wiem juz co zrobic. Pisać jeszcze raz do plaay o rozwiązanie umowy czy odrazu lecieć ze skarga?
jest szansa wogóle że dostane zwrot pieniędzy??
Strona 1 z 1

Logowanie