Witam, dzisiaj kupiłem starter play online na karte 1GB za 19zł, wsadziłem go do swojego modemu. Wszystko chodzi szybko i sprawnie ale mam taki problem, otóż od razu po zalogowaniu do systemu windows zabiera mi po chwili jakies 10MB i ta liczba ciagle rośnie, nie wiem czemu tak sie dzieje bo nic nie robie, jedyną aplikacją która działa i łączy sie z netem jest gadu gadu a tu taki problem...
Tu wysuwa sie moje pytanie: co sie stanie po przekroczeniu limitu danych (1GB), czy internet zostanie całkowicie rozłączony czy po prostu transfer sie zwolni do momentu zakończenia czasu ważności startera (14dni)?
*poradźcie mi też co zrobić by na start mi tyle nie zabierało
Strona 1 z 1
Play online duży problem problem z limitem danych
Napisano 27 June 2010 - 23:27
Po przekroczeniu 1GB internet przestanie działać (zasada taka sama jak w telefonie na kartę korzystasz póki masz środki)
GG też pobiera MB ale 10 na start to chyba za dużo. Możesz masz jakieś aplikację włączone w tle o których nie wiesz, np. program antywirusowy robi aktualizację albo inne programy.
GG też pobiera MB ale 10 na start to chyba za dużo. Możesz masz jakieś aplikację włączone w tle o których nie wiesz, np. program antywirusowy robi aktualizację albo inne programy.
Strona 1 z 1

Logowanie