DirtyHarry napisał:
Mam ten telefon i nie narzekam.Jest w miarę niedrogi,ma odtwarzacz mp3 i wymienną kartę pamięci,mam nadzieję że będzie tak samo niezniszczalny i niezawodny jak Nokie które miałem do tej pory.

Dokładnie, nie jest tak źle.
Radio gra doskonale, mp3 również.
Zdjęcia wychodzą w plenerze przy dobrym oświetleniu wystarczająco do oglądania na komputerze. Ma wiele funkcji, jest wygodny, ma dobrą według mnie klawiature, poręczny, dobrze leży w dłoni. Mam nadzieje że będzie niezawodny i trwały.
[ Dodano: 2007-08-04, 23:23 ]
karaskiew napisał:
W końcu to niski model umts nie może miec wszystkiego.
Każdy telefon ma wady....
O gustach się nie dyskutuje.
[ Dodano: 2007-08-05, 13:32 ]
Jestem w szoku :shock:
Po kupnie telefonu w piątek czekałem aż mi padnie bateria by ja odpowiednio uformowac.
W sobote ok. 13.oo padla zupelnie (nie odpalal sie telefon) i wyjmuje ładowarke z pudelka a tu niespodzianka. Pierwszy raz widze by ładowarki od noki miały rózne koncówki. Ładowarka od zony noki ma rozmiar jak wszystkie telefony noki a moja ladowarka ma mniejszy rozmiar koncowki noki. Wychodzi na to ze Nokia 6151 jest bardzo oryginalna nawet pod wzgledem ladowarki. Juz nie bede mógł korzystac z ladowarek od dowolnej Noki.
:/
[ Dodano: 2007-08-06, 08:51 ]
Ciekawe ile wytrzyma bateria po pierwszy ładowaniu ?
[ Dodano: 2007-08-08, 09:54 ]
Powiem szczerze ze jestem zadowolony z wyboru telefonu.
Jak będzie bateria trzymać 5 dni to bedzie super.
[ Dodano: 2007-08-10, 10:13 ]
Uważam że dokonałem dobrego wyboru. Czym dłuzej go posiadam i z niego korzystam uważam że to dobry telefon.
Telefon działa trzeci dzień s wskaźnik naładowania troszczke sie zabielił.
Codziennie słucham radia przez ok. 3 godz. wysyłam troche mms, sms, dzwonie oraz robie kilka zdjęć.
[ Dodano: 2007-09-10, 20:01 ]
"Bawie" sie tym modelem Noki od miesiaca - jestem z niego zadowolony, polecam.