przenosiłem numer z orange do play, umowę podpisałem 2 dni temu, teleofn dostałem, ale z racji tego, że to jest numer z orange, aktywacja nastąpi dopiero 28.06.
tego dnia jednak będę za granicą (w rosji) i nie wiem, czy jest sens brać telefon. wg pana z wyspy playa w empiku [poznan plaza] wszystko powinno działać - mój numer zostanie podłączony z dniem 28.06 do sieci, bezwzględu czy jestem w kraju, czy nie. jedak w tym momencie co z roamingiem i czy w ogóle taka aktywacja jest możliwa?
Strona 1 z 1
aktywacja numeru za granicą
Napisano 24 June 2007 - 16:09
502066726, obawiam się, że będzie ktoś musiał zadzwonić do OK w celu włączenia Ci roamingu. Roaming zostaje włączony z pierwszym połączeniem w Polsce, tak zaś chyba trzeba ręcznie...
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
Napisano 25 June 2007 - 15:37
dzisiaj poszedłem do play w browarze, pani Ania, bardzo miła kobitka, zaczęła dzwonić i faktycznie sprawdzać. z tego co mi powiedziała, teoretycznie mogliby już teraz mi aktywować numer, ale nie mogą obejść systemu,b o to musi być pierwsze połączenie wykonane przeze mnie, jednak z tego się dowiedziała, RACZEJ powinno działać. a jak nie, to będe bez telefonu.
czyli to, mi powiedział pan z plazy, było wyssane z palca, ponieważ jest to pierwszy zgłoszony taki przypadek, by przenoszony numer był aktywowany za granicą. życzcie mi szczęścia, za kilka godzin wyjeżdżam :]
czyli to, mi powiedział pan z plazy, było wyssane z palca, ponieważ jest to pierwszy zgłoszony taki przypadek, by przenoszony numer był aktywowany za granicą. życzcie mi szczęścia, za kilka godzin wyjeżdżam :]
Strona 1 z 1

Logowanie