Strona 1 z 1
play online w telefonie i kradziez środów z konta prepaid
Napisano 20 May 2010 - 12:22
Witam.Mialem wykupione 100Mb za 5zł play online w telefonie i limit ten wykorzystałem nie wiedząc o tym,nie poinformowano mnie w ogóle o tym smsem i dalej sciągano pieniadze z konta prepaid,przez co prawie mi wyzerowano konto bo sms dopiero przy 5zl przyszedł. Skoro wykupuje pakiet MB to po jego wykorzystaniu transfer danych powienien być blokowany a nie takie złodziejstwo.Posiadam prepaid i dla mnie to jest czysta kradzież pieniedzy w biały dzień.Dopiero teraz w regulaminie wyczytałem ze po wykorzystaniu MB ida z konta prepaid.Takei traktowanie klientów i ich okradanie ponoc stosowane jest tez u innych operatorów i ciekawe czy cos sie z tym stanem zrobi.
Napisano 20 May 2010 - 12:46
Skoro dopiero teraz wyczytałeś w regulaminie, że po wykorzystaniu MB pobiera z konta prepaid to pretensje zachowaj tylko i wyłącznie do siebie samego. A jak masz pakiet minut choćby zbieraj minuty to chciałbyś aby po wykorzystaniu minut z tego pakietu rozłączyli ci rozmowę? Opanuj się chłopie!
Napisano 20 May 2010 - 23:38
Użytkownik pogodabartlomiej dnia 21 May 2010 - 00:31 napisał
i huj na was klade ze dostane bana inetrnet po przekroczeniu limitu ma byc blokowany skoro nei mozna monitorowac na bierzaco stanu konta
Jak dla mnie - czub kwartału
''...i pamiętajcie aby te plusy nie przysłoniły wam minusów!''
jabber ID: Lipos@aqq.eu
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 21 May 2010 - 02:42
Użytkownik pogodabartlomiej dnia 20 May 2010 - 23:30 napisał
jestescie banda pojebów i tyle i w dupie mam wasze regulaminy bo nei bylo zadnego smsa ze sie koncza promocyjne MB i zycze by wam zajebali kase bez ostrzezenia i tyle
kiedy mieli ci smsa przesłać jak będziesz miał 1MB? czy 0,5KB? Powinni ci przesłać smsa, że kończy ci się promocyjne 5MB zaraz po aktywacji usługi, bo jest to na tyle mało. Mimo wszystko pomału się przyzwyczaisz do zasad. Też pamiętaj te czasy jak miałem pierwszą komórkę
Napisano 21 May 2010 - 07:48
Panowie nie karmić trola! Chłopak ma problemy związane sam z sobą poza tym twierdząc po jego zachowaniu to gówniarz, który telefon na kartę w Play dostał niedawno na swojej komunii. Po drugie na jego miejscu to ja bym strzelił sobie w głowę z tego powodu przynajmniej problem miałbym z głowy
Strona 1 z 1

Logowanie