Witam
Otóż jestem posiadaczem play mixtura od około 4 miesięcy i jako że niedługo mojeemu synowi zbliżają się urodziny postanowiłem mu zrobić prezent i zamówić telefon, kiedy już wybrałem taryfe oraz telefon i zakończyłem cały proces to czekałem na wryfikacje (Przy zamawianiu pierwszego telefonu wszystko było ok) teraz jednak dostałem negatywną weryfikacje, jednak postanowiłem zamówić jeszcze raz znowu to samo (nie jestem w żadnym krd oraz innych takich miejscach) jednak postanowiłem zamówić 3 raz no i przeszło dziś przybył kurier i okazało się że numer pesel był walnięty jego ostatnia cyfra była przeinaczona... znowu postanowiłem zamówić telefon i teraz czekam na odpowiedź, co mi doradzacie drodzy użytkownicy ? oraz pracownicy play ? ponieważ jaki iż u mnie w salonie nie ma tego telefonu co chce zamówić to jedyne moje wyjście to sklep.
A więc co powinienem zrobić jeśli znów przyjdzie negatywna weryfikacja na prawde nie chcę mi się tak długo bawić...
a przypminam pierwszą umowe podipisałem 15.11.2009 czyli widać 105 dni na bank mineło ;]
Strona 1 z 1
Problem z eshop POMOCY !
Napisano 13 May 2010 - 06:11
Systemy eShopu i salonów opierają się o tą samą bazę danych. Gdzieś w niej musiał znaleźć się twój numer PESEL jako osoby niewierzytelnej. Może być kilka przyczyn
- niezapłacony rachunek za komórkę u innego operatora
- opóźnienie w spłacie raty kredytu
- kara umowna lub mocno nieterminowe płacenie faktur
Masz może komórkę żony na siebie?
- niezapłacony rachunek za komórkę u innego operatora
- opóźnienie w spłacie raty kredytu
- kara umowna lub mocno nieterminowe płacenie faktur
Masz może komórkę żony na siebie?
Strona 1 z 1

Logowanie