Witam,
28 lipca kończy mi się umowa na abonament i zamierzam ją przedłużyć, ale nie tą samą ofertę. Mianowicie chciałbym z abonamentu zmigrować na mixa (Abo 40 na Mix 30) i teraz pytanie: czy mogę zrobić to przez internet na stonce playmobile? z tego co wiem już 28 maja mogę to zrobić, ale czy procedura wygląda tak samo jak przy zwykłym przedłużeniu tj. abonament na abonament
z góry dziękuje za odp
aha i jeszcze jedno: skąd wziąć kod promocyjny który można wpisać podczas zakupów w e-shopie?
Strona 1 z 1
Przedłużenie umowy abonament na mix
Napisano 25 August 2010 - 14:26
Użytkownik BQ dnia 23 May 2010 - 08:33 napisał
kod promocyjny wpisują klienci z ofertą dedykowaną , czyt. wybrani abonenci mają taką możliwosc
Rozumiem, ale jak to się ma do posta z blogplay
"W dniu dzisiejszym Play w swoim systemie sprzedażowym dodał nowe
pole formularza umożliwiające przyznanie dodatkowych benefitów klientom podpisującym umowę:
Benefitami mogą być:
pakiety minut, pakiety złotówek, rabaty na abonament i inne
Benefity związane z promocyjnymi kodami mogą się od siebie różnić w zależności od konkretnej promocji
Promocyjne kody będą dystrybuowane na promocyjnych kuponach, kanałem sms, pocztą email, itp.
Kod promocyjny będzie miał format trzech liter i 10 cyfr."
Nawiązując do w/w, czy posiada ktoś zbędny kod?
Napisano 25 August 2010 - 14:26
Użytkownik BQ dnia 23 May 2010 - 08:33 napisał
kod promocyjny wpisują klienci z ofertą dedykowaną , czyt. wybrani abonenci mają taką możliwosc
Rozumiem, ale jak to się ma do posta z blogplay
"W dniu dzisiejszym Play w swoim systemie sprzedażowym dodał nowe
pole formularza umożliwiające przyznanie dodatkowych benefitów klientom podpisującym umowę:
Benefitami mogą być:
pakiety minut, pakiety złotówek, rabaty na abonament i inne
Benefity związane z promocyjnymi kodami mogą się od siebie różnić w zależności od konkretnej promocji
Promocyjne kody będą dystrybuowane na promocyjnych kuponach, kanałem sms, pocztą email, itp.
Kod promocyjny będzie miał format trzech liter i 10 cyfr."
Nawiązując do w/w, czy posiada ktoś zbędny kod?
Strona 1 z 1

Logowanie