Mój Play: Playmix 30 - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Playmix 30

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   majkelepll Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Sun, 02 May 10
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Mixtura

Napisano 02 May 2010 - 16:18

Hey ;) Jestem nowym uzytkownikiem i mam pare pytan. Dzis podpisalem umowe z Play : Playmixtura 30 na 40 doladowan i mam pare pytan bo nie rozumiem tego co jest napisane na stonie play i mam nadzieje ze mi pomozecie w zrozumieniu
Po zalogowaniu sie na stronie Play z zakladce moje konto jest bilans doladowan no i dzis doladowalem za 30 zl i jest napisane ze bilans ten zostanie wyzerowany w przypadku przekroczenia polaczen wychodzacych
czyli jezeli doladuje juz z 5 razy i bede mial doladowan 150zl a do konca 1050 i sie spoznie to bedzie spowrotem 0zl w bilansie /1200 do konca?

I dlaczego w zakladce finanse mam konto waznosc do Ważność: 01.07.2010 a Data ważności dla połączeń wychodzących: 01.06.2010 czegos tu nie rozumiem
skoro musze doladowywac co miesiac 30zl to dlaczego konto mam waznosc do 1 lipca skoro i tak moge korzystac do czerwca? Nie rozumiem o co w tym chodzi i z góry dziekuje za pomoc;)

I jezeli wykupie np pakiet 200 sms do innych sieci to oni te pieniadze normalnie z konta pobieraja tak?

I jak umowa sie skonczy tj po tych 40 doladowaniach czyli niby w 2013 roku to wtedy moge doladowywac jak chce i kiedy tak? nie musze sie martwic terminami?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   DirtyHarry Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 120
  • Rejestracja Sat, 04 Aug 07
  • Miejscowość:Rybnik
  • Zainteresowania:F1,Nascar,Muzyka
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 May 2010 - 00:30

W każdej taryfie masz podaną ważność rozmów wychodzących i przychodzących(01.07 to przychodzące,a 01.06 to wychodzące).Cennik znajduje się tutaj,tabelki 3,4,5.Pieniądze,które wydałeś na doładowania sumują się,a jeśli się spóźnisz to Twój maksymalny okres zostanie wydłużony o czas tego spóźnienia.Jeśli wykupisz jakikolwiek pakiet to potrącenie nastąpi z pieniędzy na koncie tego numeru.Wszystko jest jasne i proste.Co do okresu po zakończeniu umowy niech się wypowie ktoś inny,ponieważ u mnie jeszcze daleko do tego. ;)
"Lepsza wbita śruba niż wkręcony gwóźdź"
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Shani Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 350
  • Rejestracja Thu, 01 Apr 10
  • Miejscowość:Gdańsk
  • Zainteresowania:Tłumaczenie pokrętnych zasad działania BOK
  • Telefon:Samsung B2100
  • Taryfa:Mix w Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 May 2010 - 07:23

Cytat

Po zalogowaniu sie na stronie Play z zakladce moje konto jest bilans doladowan no i dzis doladowalem za 30 zl i jest napisane ze bilans ten zostanie wyzerowany w przypadku przekroczenia polaczen wychodzacych

Play 24 jest tworzony dla wszystkich taryf, w tym starych mixów, w których bilans doładowań zmieniał stawkę na poł. wychodzące. Tobie się liczy tylko suma doładowań.

Cytat

czyli jezeli doladuje juz z 5 razy i bede mial doladowan 150zl a do konca 1050 i sie spoznie to bedzie spowrotem 0zl w bilansie /1200 do konca

0zł w bilansie, 1050 do końca

Cytat

I jak umowa sie skonczy tj po tych 40 doladowaniach czyli niby w 2013 roku to wtedy moge doladowywac jak chce i kiedy tak? nie musze sie martwic terminami?

wtedy musisz zmienić taryfę na Fresza albo przedłużyć umowę na mixa, bo warunki ci się same nie zmienią
0

Strona 1 z 1