Witam,
to mój 1 post na tym forum więc na wstępie witam wszystkich użytkowników.
Od wczoraj jestem użytkownikiem internetu Play 5GB.
W ciągu zaledwie 4-5 godzin pokazuje mi, że pobrałem ponad 400MB latając tylko po 3 forach + Gadu. Kupiłem go z myślą, że będzie mi wystarczać i obawiam się że będzie z tym kłopot.
Moje pytanie brzmi czy to realne bym tyle pobrał nie ściągając żadnych filmów, muzyki itd.
Załączam screena:
http://iv.pl/images/...52057682382.jpg
pozdrawiam
Strona 1 z 1
Pobrane dane - zbyt duża ilość
Napisano 21 April 2010 - 13:19
A ten program tak naprawdę mało z rzeczywistością ma wspólnego. Sprawdź na stronie playa w zakładce play24, ile rzeczywiście zużyłeś transferu.
Napisano 21 April 2010 - 15:28
W programie pokazuje 750MB, na stronie w zakładce Play24 że 700MB bo aktualizuje się co 100MB.
Póki co ograniczyłem reklamy, zainstalowałem starszą wersję Firefoxa wraz z wtyczką która zapisuje grafikę na dysku i pobiera z niego, a nie za każdym razem z serwera www. Takim sposobem szybko tracę pamięć na dysku, ale będę kasował raz na 7 dni całą zawartość z nadzieją że to wystarczy.
Póki co ograniczyłem reklamy, zainstalowałem starszą wersję Firefoxa wraz z wtyczką która zapisuje grafikę na dysku i pobiera z niego, a nie za każdym razem z serwera www. Takim sposobem szybko tracę pamięć na dysku, ale będę kasował raz na 7 dni całą zawartość z nadzieją że to wystarczy.
Strona 1 z 1

Logowanie