Witam, potrzebuję pakietu GPRS w PLAY, jestem abonentem.
Zauważyłem coś takiego: http://www.playmobil...onie/index.html , jednak czy to aby na pewno są jednorazowe pakiety?
I czy jak wezmę takie coś, to po prostu, najpierw będzie mi naliczać oczywiście z tego pakietu zawsze i wszędzie jak będę korzystał z neta przez telefon?
chcialbym tez wprowadzic jakas blokade, zeby nie wydawac kasy poza abo. Da sie jakos cos takiego zrobic?
Strona 1 z 1
internet 100/5zł
Napisano 15 April 2010 - 20:43
Cytat
czy jak wezmę takie coś, to po prostu, najpierw będzie mi naliczać oczywiście z tego pakietu zawsze i wszędzie jak będę korzystał z neta przez telefon?
Napisano 15 April 2010 - 21:34
A zwyklego pakietu GPRS nie ma? zebym mogl na legalu sobie wejsc na net, nie patrzac w jakim zasiegu jestem?
Choć w sumie w Krakowie, to powieniem być w zasięgu PLAYA...?
A czy ten pakiet 100MB/5ZŁ mogę wziąć jednorazowo? W sensie aktywować go dziś, korzystać jutro, a po jutrze już np wysłać SMS deaktywującego?
Choć w sumie w Krakowie, to powieniem być w zasięgu PLAYA...?
A czy ten pakiet 100MB/5ZŁ mogę wziąć jednorazowo? W sensie aktywować go dziś, korzystać jutro, a po jutrze już np wysłać SMS deaktywującego?
Napisano 15 April 2010 - 22:02
Cytat
A zwyklego pakietu GPRS nie ma? zebym mogl na legalu sobie wejsc na net, nie patrzac w jakim zasiegu jestem?
Strona 1 z 1

Logowanie