Strona 1 z 1
Gwarancja Motorola v9
Napisano 14 April 2010 - 20:25
Witam serdecznie użytkowników tego forum a wiec opisze mój problem
Jakiś czas temu padł mi mój telefon motorola v9 nie zwłocznie zaniosłem go do salonu play. Uprzejmy sprzedawca przyjął telefon i powiedział że do 14 dni bedzie odpowiedz. Nie stety telefonu zastepczego nie dostałem z powodu braku po około tygodniu dostałem telefon że telefon już jest w salonie ale sie go nie da już naprawić w tym celu musze udać sie do salonu z akcesoriami aby donieść reszte rzeczy do tego telefonu wspomnę ze jest to Motorola v9, no i wybrać sobie jakiś nowy. Odwiedzam salon oddaje akcesoria a pani w salonie mówi że oddzwoni bo czeka na maila co ma robić. Oczywiście ponownie spytałem o telefon zastepczy i usłyszałem ze nie mamy. A wiec kolejny tydzien jestem bez telefonu. Moje pytanie jest takie ile mam czekać na tego maila który maja dostać i jak to wygląda dostane ten sam model nowy czy mam sobie wybrać jakiś który mi zaproponuja w salonie. Dziekuje za pomoc
Błąd w temacie mowa o Motoroli v9
Jakiś czas temu padł mi mój telefon motorola v9 nie zwłocznie zaniosłem go do salonu play. Uprzejmy sprzedawca przyjął telefon i powiedział że do 14 dni bedzie odpowiedz. Nie stety telefonu zastepczego nie dostałem z powodu braku po około tygodniu dostałem telefon że telefon już jest w salonie ale sie go nie da już naprawić w tym celu musze udać sie do salonu z akcesoriami aby donieść reszte rzeczy do tego telefonu wspomnę ze jest to Motorola v9, no i wybrać sobie jakiś nowy. Odwiedzam salon oddaje akcesoria a pani w salonie mówi że oddzwoni bo czeka na maila co ma robić. Oczywiście ponownie spytałem o telefon zastepczy i usłyszałem ze nie mamy. A wiec kolejny tydzien jestem bez telefonu. Moje pytanie jest takie ile mam czekać na tego maila który maja dostać i jak to wygląda dostane ten sam model nowy czy mam sobie wybrać jakiś który mi zaproponuja w salonie. Dziekuje za pomoc
Błąd w temacie mowa o Motoroli v9
Napisano 14 April 2010 - 20:30
Jeśli chodzi o wymianę to dostaniesz taki sam jeśli jeszcze są w produkcji i w sprzedaż a jeśli nie ma to dostaniesz inny o takich samych parametrach lub lepszych, ale na pewno nie ma mowy o tym że możesz sobie sam wybrać model. Dziwi mnie fakt że Cię odsyłają do salonu z akcesoriami.
Napisano 14 April 2010 - 21:27
Serwis Motoroli to kula u nogi wszystkich operatorow, dlatego tez w play nie ma juz zadnej motki, no jest milstone ale nie wiem jak bedzie serwisowana.
Co do telefonow zastpeczych w zadnej umowie lub regulaminie nie ma informacji o uzyczeniu telefonu zastepczego. A jesli chodzi o notoryczne braki ich na stanie znam to ze swojej autopsji
Co do telefonow zastpeczych w zadnej umowie lub regulaminie nie ma informacji o uzyczeniu telefonu zastepczego. A jesli chodzi o notoryczne braki ich na stanie znam to ze swojej autopsji
Napisano 15 April 2010 - 15:56
A wiecj zostały mi zaproponowane telefony samsung 7220 i 7350 oczywiście się nie zgodziłem na takie gdyż uważam że motorola v9 w momencie kiedy ja kupowałem była warta wiecej ale jak sprzedawca powiedział moge złożyc włąsną propozycje a wiec znalazłem sobie cenowo podobny i złożyłem propozycje Nokia 5530 teraz czekam na decyzje. Dodam iż nowa nokia 5530 kosztuje 789zł a motorola która posiadałem 919zł. Myślicie że przejdzie ?
Napisano 15 April 2010 - 20:45
Cytat
Myślicie że przejdzie ?
Strona 1 z 1

Logowanie