Posiadam telefon SE s500i w PlayFresh. Mam zainstalowane gadu gadu 3.9.0
Problem polega na tym iż nie mogę się zalogować na konto, najprawdopodobniej źle jest skonfigurowany internet.
Szukałem już na wielu forach, dowiedziałem się jedynie że trzeba zamiast WAP, zmienić na INTERNET, problem w tym iż nie wiem jak...
GG ładuje mi się tylko do 45% (szukanie serwera).
Proszę o pomoc.
Strona 1 z 1
Problem z mobilne gadu gadu
Napisano 28 April 2010 - 22:19
Witam!
Mam problem z gg w telefonie. Niedawno przeniosłam się do Play, wcześniej korzystając z mobilnego gg. Problem polega na tym że po paru minutach użytkowania gg pojawia mi się napisz ' bad dynamic heap objects found' i mi wyłącza się samo gadu. Zdenerwowałam się, ponieważ za każdym razem tak mi się robi i zainstalowałam playgg. jednak staje mi prze sprawdzam.15% i dalej nie chce ruszyć. Mam Samsunga S7330. da się coś z tym zrobić? Proszę o pomoc.
Mam problem z gg w telefonie. Niedawno przeniosłam się do Play, wcześniej korzystając z mobilnego gg. Problem polega na tym że po paru minutach użytkowania gg pojawia mi się napisz ' bad dynamic heap objects found' i mi wyłącza się samo gadu. Zdenerwowałam się, ponieważ za każdym razem tak mi się robi i zainstalowałam playgg. jednak staje mi prze sprawdzam.15% i dalej nie chce ruszyć. Mam Samsunga S7330. da się coś z tym zrobić? Proszę o pomoc.
Strona 1 z 1

Logowanie