Witam - zauważyłem to dzisiaj rano - telefon nie nawiązuje połączenia z internetem (samsung i5700, pakiet 500MB). Jestem w strefie taniego netu play. Czy ktoś z Sosnowca albo okolic ma podobny problem ?
Pozdrawiam
EDIT: restart w moim miejscu zamieszkania nic nie dawał. po przejeździe do pracy nadal brak netu, ale tutaj po restarcie telefon zaczął się łączyć, pojawiła się ikona połączenia z internetem. problem rozwiązany, mam nadzieję że po powrocie do mieszkania kłopoty się nie powtórzą.
Strona 1 z 1
Internet nie działa
Napisano 09 April 2010 - 15:15
W razie czego wrzuć mu jeszcze raz konfigurację Playa.
Aha i jeszcze jedno. Dla przeglądarki systemowej ustaw żeby łączyła się za pomocą WAP a dla Opery Mini za pomocą INTERNET.
Mi to śmiga. Dodatkowo dzięki takiej konfiguracji przeglądarki systemowej możesz wchodzić na wap.playmobile.pl i sprawdzać stan konta, promocyjnych MB itd. bez logowania.
Aha i jeszcze jedno. Dla przeglądarki systemowej ustaw żeby łączyła się za pomocą WAP a dla Opery Mini za pomocą INTERNET.
Mi to śmiga. Dodatkowo dzięki takiej konfiguracji przeglądarki systemowej możesz wchodzić na wap.playmobile.pl i sprawdzać stan konta, promocyjnych MB itd. bez logowania.
....a ja dzwonię za darmo do wszystkich w Play :D
Strona 1 z 1

Logowanie