Miałem taki przypadek już trzy razy. Za każdym razem składałem reklamację. Za pierwszym razem reklamacja uznana za zasadną. Pieniędzy nie zwrócili, w ramach rekompensaty zaproponowali 5 minut do wszystkich sieci do wykorzystania przez 30 dni. Zgodziłem się. Sprawa załatwiona. Za drugim razem to samo. Naliczona kwota po za abonamentem pomimo posiadania pakietu "Tani Internet". Reklamacja uznana, przyznane 5 minut jako rekompensatę. Kolejny raz identyczna sytuacja. Tym razem reklamacja uznana za niezasadną

W uzasadnieniu było napisane, że na pewno połączenie było wykonane po za strefą taniego internetu i dlatego naliczono po za pakietem. Ale zaraz, chwileczkę. Posiadam pakiet "Tani Internet" za 5zł i działa od zarówno na BTS'ach Playa jak też w roamingu Plusa! Nie tłumaczyłem tego w kolejnym moim piśmie do BOK (przecież ja nie będę nikogo doszkalał) po prostu złożyłem jeszcze raz taką samą reklamację w tej samej sprawie (ten sam tekst jeszcze raz). Odpowiedź - reklamacja zasadna proponujemy 5 minut

Za każdym razem dostawałem odpowiedzi chyba z szablonu. Oczywiście wszystko dobre co się dobrze kończy jednak gdzieś w trakcie chyba zabrakło czyjejś kompetencji...

Chociaż, w sumie pod każdą korespondencją w podpisie widniało inne nazwisko.