Mieszkam na pograniczu 3g i czasem mi łapie ten zasięg. Otóż przez minutę po złapaniu, nie mogę wykonać żadnego połączenia, mam przekreśloną słuchawkę.. Co to jest ? ;/ pozdro
Strona 1 z 1
Problemy z 3g
Napisano 26 June 2007 - 08:27
w katowicach są podobne problemy - po przeąłczeniu na sieć macierzystą 3g nie działa hsdpa dopiero po jakiś 20 minutach jest ok - oficjalna porada z infolini play (od pani kasi) ustawić sibie jako domyślną sieć roamingową i bedzie w porządku...
...czytałem w w jednym z komórkowych czasop0ism że TP chce przejąć play
...czytałem w w jednym z komórkowych czasop0ism że TP chce przejąć play
Napisano 27 June 2007 - 17:30
Rozumiem - mniejsze miasta. Ja mieszkam niemalze w CENTRUM Warszawy (Praga) i siedzac w domu nie lapie mi zasiegu (ciagle "Tylko nr. alarmowe" ,albo max. 1 ,2 kreski) ... Myslalem ze to jest wada telefonu. Wlozylem wiec swoja stara karte HEYAH i prosze - zasieg maksymalny , nawet jak siedze w WC ;] ...
Nie wiem, powoli zaczyna mnie to irytowac. To jest skandal mieszkajac w Warszawie i podczas wysylania smsa musze lapac zasieg ... Jest na to jakis sposob ?
Nie wiem, powoli zaczyna mnie to irytowac. To jest skandal mieszkajac w Warszawie i podczas wysylania smsa musze lapac zasieg ... Jest na to jakis sposob ?
Napisano 27 June 2007 - 18:59
harryboy napisał:
Rozumiem - mniejsze miasta. Ja mieszkam niemalze w CENTRUM Warszawy (Praga) i siedzac w domu nie lapie mi zasiegu (ciagle "Tylko nr. alarmowe" ,albo max. 1 ,2 kreski) ... Myslalem ze to jest wada telefonu. Wlozylem wiec swoja stara karte HEYAH i prosze - zasieg maksymalny , nawet jak siedze w WC ;] ...
wyłącz szukanie 3G w telefonie - będzie działał na GSM
Napisano 27 June 2007 - 21:09
harryboy napisał:
Ja mieszkam niemalze w CENTRUM Warszawy (Praga) i siedzac w domu nie lapie mi zasiegu (ciagle "Tylko nr. alarmowe" ,albo max. 1 ,2 kreski) ...
Napisano 27 June 2007 - 21:17
Zgadzam sie z toba ! Jak jestem poza domem to zasieg jest gitarra - fuLL kresek , nie wiem tylko czemu w domu nie mam zasiegu ... Czy mam jakies nieprzepisowe sciany ;] Moze cos z feng shui 
DaNTe Dziekuje za pomoc , to naprawde milo jak ludzie sa tak chetni do pomocy ! Okropny byl by swiat bez takich uczynnych ludzi ! Ehhh
DaNTe Dziekuje za pomoc , to naprawde milo jak ludzie sa tak chetni do pomocy ! Okropny byl by swiat bez takich uczynnych ludzi ! Ehhh
Napisano 27 June 2007 - 21:59
harryboy zartowalem bo jestem w takiej samej sytuacji jak Ty....tez nie mam zasiegu w domu i musze wychodzic na dwor zeby zadzwonic....co latem nie stanowi problemu gorzej w zimie...o 3G to narazie moge zapomniec chyba ze rolnicy postawia sobie wlasny nadajnik zeby z domu krowy na łące oglądać czy ktoś nie kradnie <lol>
Napisano 28 June 2007 - 07:15
harryboy napisał:
Ja mieszkam niemalze w CENTRUM Warszawy (Praga)
A w których rejonach pragi mieszkasz. Wiesz one są dwie i rozciągają się na przestrzeni 30km. Poza tym mozę być tak, że masz blok obłożony blachą i stąd tłumienie zasięgu.
antic napisał:
wyłącz szukanie 3G w telefonie - będzie działał na GSM
Nie trzeba wyłączać. Nie wiem jak telefon harryboy'a ale mój sam się przestawia na silniejszy sygnał.
Kinetic Humanoid Responsible for Infiltration and Scientific Sabotage
Strona 1 z 1

Logowanie