Panowie i Panie mam problem z netem.
Na laptopie śmiga super i zasięg jest pod okienkiem na 98% a w pc dzieje sie tak ze czasami zarejestruje se do sieci będzie net a za kilka chwil ginie. Bardzo częst jest tak że nie wykrywa urządzenia, nawet przez przedłużkę jest to samo. Przestawiałem kompa na sam parapet i nic. USB moim zdaniem jest ok bo pendrive działa jak należy.
Co jest grane?
Strona 1 z 1
problem z internetem w PC
Napisano 10 March 2010 - 21:35
Powinieneś spróbować odinstalować oprogramowanie PLAY i zainstalować jeszcze raz a także spróbować podłączyć modem do innego gniazda USB. W niektórych przypadkach pomaga utworzenie nowego konta w Windows. Jeśli to nie poskutkuje doszukiwałbym się jakiś problemów ze sprzętem PC bo z twojej wypowiedzi jasno wynika że w tym samym miejscu jest na laptopie idealny zasięg i dobrze pracuje internet a już na PC pojawiają się problemy co wyklucza wadliwe działanie sieci i modemu.
Zawsze możesz zasięgnąć porady specjalistów z działu technicznego w BOK, którzy odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania.
pozdrawiam.
Zawsze możesz zasięgnąć porady specjalistów z działu technicznego w BOK, którzy odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania.
pozdrawiam.
Napisano 11 March 2010 - 00:37
evolution napisał:
i Ci specjaliści powiedzą wymień kartę, a jak nie pomorze, to zadzwoń za 24h i zrobimy zgłoszenie.
już to dziś przerabiałem.
Regret? That's fucked up word.
Napisano 11 March 2010 - 10:13
wlasnie moze mi ktos powiedziec co ma na celu wymiana karty sim? play jest jedynym operatorem ktory karze tak robic zwykle zbywanie klienta z boku do salonu ? i tylko dlatego ze wymiana sim jest darmowa? jak robisz zgloszenie w punkcie odsylaja szablon do wypelnienia wypelniasz odsylasz i pisza ze dziala...
czekam tylko na teksty jak na infolinii neostrady : " u nas w porzadku prosze zainstalowac system windows na nowo..."
czekam tylko na teksty jak na infolinii neostrady : " u nas w porzadku prosze zainstalowac system windows na nowo..."
Strona 1 z 1

Logowanie