Witam wszystkich
Otóż problem wygląda tak, aktualizowałem rom do WM6 i wszystko poszło cacy, było to 2 lata temu inie miałem z tym żadnych problemów. I tu zaczyna się przygoda, ponieważ zmieniłem telefon postanowiłem go dać siostrzeńcowi i postanowiłem wgrać marchevkę i problem pojawił się podczas instalacji. Po restrcie telefonu przez instalkę długo ładował się system czekałem ok 15. minut i nic więc wyjąłem baterię i ponownie go uruchomiłem i nic tzn. wskakuje menu powitalne samsunga i chmurki windowsa i wszystko. Próbowałem go reanimować poprzez reinstalacje systemu ale po włączeniu go w tryb loadera nie wykrywa telefonu w activesync czy da się coś zrobić aby odzyskać system?
Strona 1 z 1
Duży problem z aktualizacją
Napisano 08 March 2010 - 22:57
zrób hard reset może pomoże
Na wylaczonym naciskasz jednoczesnie power i UP. Potem bodajze "1" a nastepnie "y"
To do hard reset of Samsung i600 phone do as follows: on power up, hold down the 6 and # keys at the same time.
takie dwie kombinacje znalazłem w google...spróbuj
Na wylaczonym naciskasz jednoczesnie power i UP. Potem bodajze "1" a nastepnie "y"
To do hard reset of Samsung i600 phone do as follows: on power up, hold down the 6 and # keys at the same time.
takie dwie kombinacje znalazłem w google...spróbuj
Napisano 09 March 2010 - 08:12
Jakimś cudem udało się wgrać ponownie rom tym razem znalazłem WM 6.1 gdzieś na googlach znalazłem i działa
. Dzięki za instrukcje hard reset, oby nigdy już się nie przydała.
[ Dodano: 2010-03-09, 09:29 ]
I jeszcze jedno pytanie. Czy na WM 6.1 mogę zainstalować marchevkę?
[ Dodano: 2010-03-09, 09:29 ]
I jeszcze jedno pytanie. Czy na WM 6.1 mogę zainstalować marchevkę?
Napisano 09 March 2010 - 16:26
Christoph84 napisał:
Czy na WM 6.1 mogę zainstalować marchevkę?
możesz...ale pewnie nie będzie działała tak samo jak pod 6.0 ponieważ dołączana płytka do i600 przeznaczona jest do wersji 5.0
Ps. WM po angielsku jest dużo przyjaźniejszy....przynajmniej dla mnie
Strona 1 z 1

Logowanie