Witam. Planuje kupic modem play online (ten za 130zl) moje pytanie dotyczy zasiegu, czy gdy telefon lapie calkiem niezly zasieg ale tylko przy oknie to czy modem tez niebedzie mial problemow z zasiegiem??
Strona 1 z 1
Play Online Modem
Napisano 08 March 2010 - 11:29
Sprawdź na mapie zasięgu, czy jesteś w zasięgu PLAY ONLINE, a potem sprawdź w telefonie, czy na pewno korzystasz z zasięgu umts/3G - z P4 a nie z PLUSA. Jeśli na te dwie kwestie możesz z całkowitą pewnością odpowiedzieć sobie pozytywnie, to nie powinno być problemów z internetem.
Napisano 08 March 2010 - 16:53
A wiec sprawdzilem mapke. Wedlug niej w mojej wiosce niema zasiegu Play Online. W Play Fresh zasieg 3g musze ustawiac recznie w telefonie a gdy wkladam karte play Online nie musze juz recznie szukac zasiegu, wlacza sie automatycznie zasieg 3g. I tu pytanie czy modem gdy wloze do niego karte Play Online tez automatycznie znajdzie zasieg??
Napisano 08 March 2010 - 17:01
Wiec pozostaje mi zakup modemu, i sprawdzenie dzialania, antena to juz nie problem
dzieki za pomoc
[ Dodano: 2010-03-09, 23:09 ]
Jeszcze chcialem dodac ze mapka playa nie jest aktualna, w miejscowosci w ktorej mieszka kolega na mapce niema zasiegu i w salonie play powiedzieli mu ze internet niebedzie dzialal. Osobiscie sprawdzilem zasieg playa w jego miejscowosci i jest super. Internet wrecz "smiga" z predkoscia 1 mb.
[ Dodano: 2010-03-09, 23:09 ]
Jeszcze chcialem dodac ze mapka playa nie jest aktualna, w miejscowosci w ktorej mieszka kolega na mapce niema zasiegu i w salonie play powiedzieli mu ze internet niebedzie dzialal. Osobiscie sprawdzilem zasieg playa w jego miejscowosci i jest super. Internet wrecz "smiga" z predkoscia 1 mb.
Strona 1 z 1

Logowanie