Sprawa wygląda tak. mam 2 konta abonenckie. Postanowiłem aktywować e-fakture. druknąłem sobie z obydwu kont z Play24 wniosek. Podpisałem i dałem punktowi aby wysłał na Komorniki. Wszystko bosko pięknie. na jednym koncie aktywowali mi bez problemu a na drugim że niby nic nie doszło i nic nie wiedzą. Normalnie czarna dziura wciągnęła wniosek. Ok zdarza się. druknąłem jeszcze raz i wysłałem. Tym razem podpis na wniosku jest inny niż na umowie. wkur....iony przeglądam umowy i faktycznie. na jednej podpisem jest same nazwisko a na drugiej nazwisko i imię. no więc co zrobić. Druknąłem 2 wnioski i podpisałem się raz tak a na drugiej inaczej żeby sobie wybrali, dołączyłem skany umów, żeby widzieli że to moje i napisałem pismo wyjaśniające że nie wiem jak się podpisać bo na obu umowach jest inaczej i dlatego 2 wnioski. No i dzisiaj odpowiedź że dalej h....j z tego wielki bo "podtrzymujemy niemożność aktywacji". Więc pytanie czy mogę gdzieś to załatwić, żeby mieć pewność, że to będzie zrealizowane czy mam się dalej wkur.....iać? No i uprzedzając ciebie DaNTe. Wiem wiem to powód do zerwania umowy hehe
Strona 1 z 1
e-faktura do h......a
Napisano 03 March 2010 - 20:49
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 03 March 2010 - 23:35
skoro mnie uprzedziłeś to ja uprzedzę typa009:
urzekła mnie Twoja historia. Ewa (lansik znajomością imion w P4) już szykuje dla Ciebie fotel abyś sam mógł sobie to aktywować. Postrasz Play UKE a ja postraszę Cię swoją babcią itp. itd.
a tak na serio to może Play4you1 może coś zdziała
urzekła mnie Twoja historia. Ewa (lansik znajomością imion w P4) już szykuje dla Ciebie fotel abyś sam mógł sobie to aktywować. Postrasz Play UKE a ja postraszę Cię swoją babcią itp. itd.
a tak na serio to może Play4you1 może coś zdziała
Napisano 03 March 2010 - 23:43
Ja bym żądał zadościuczynienia ;]
A na serio - zrób sobie konsolidację. Masz 50% szans na to, że na skonsolidowanym koncie będziesz miał uprzednio uruchomioną efakturę.
A na serio - zrób sobie konsolidację. Masz 50% szans na to, że na skonsolidowanym koncie będziesz miał uprzednio uruchomioną efakturę.
Napisano 08 March 2010 - 19:40
Powiem tak... Zadzwoniłem.. byłem niemiły przyznaje ale po 2 dniach informacja, że została efaktura aktywowana więc można temat zamknąć.... eh przecież ja mogę hehe
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty