Problem z Play w Zamościu
Napisano 15 June 2007 - 16:25
jakies 10 dni temu kupilem w Zamościu samsunga z400 w Play lajt.
juz pierwszego dnia mialem problemy z MMS tzn ja wysylalem bez problemu natomiast albo nie odbieralem jesli ktos wyslal do mnie albo dostawelem z opoznieniem nawet 4godz sprawe zglosilem telefonicznie w obsludze klienta i problem rozwiazano. ale wlasciwie tez od samego poczatku mam problem z polaczeniami. myslalem ze to tak na poczatku tylko ale prawie za kazdym razem kiedy chce gdzies zadzwonic to wyskakuje komunikat "siec zajeta" albo "polaczenie nie moze byc zrealizowane" wtedy musze nacisnac czerwona sluchawke poczekac 2-3sekundy i dopiero za 2 a czasami 3 razem moge zadzwonic. Dodam ze moja dziewczyna i znajomy takze w PLAYu maja LG KU311 i maja ten sam problem czyli wine telefonu raczej wykluczam! W zamosciu nie ma zasiegu P4 tylko jestesmy w roamingu plusa. Problem zglosilem do ogslugi klienta i czekam na kontakt w tej sprawie.
W zwiazku z tym mam pytanie czy ktos ma moze podobne problemy i gdyby Play nic nie zobil w rozwiazaniu tego problemu czy moze to byc podstawa do rozwiazania umowy?wiem ze ogromny problem to nie jest ale coraz bardziej mnie to wkurza ze biore telefon i nie moge za pierwszym razem nigdzie sie dodzwonic...
Napisano 15 June 2007 - 19:39
dostarczane z duzym opoznieniem.
Komunikat "siec zajeta" to juz standard, na 5 polaczen 3 mialem z "siec zajeta",
dodatkowo czasami mimo dobrego zasiegu jakosc rozmowy byla bardzo slaba.
Wrocilem do Orange Go i musze stwierdzic ze tutaj nie mam takich jaj...
Czekam az Play postawi w moim miescie przekazniki.
Zglaszac problemu do OK Play nie warto bo i tak to nic nie zmieni
Zycze sieci Play jak najlepiej ale musze poczekac az beda miec wlasna siec.
Napisano 16 June 2007 - 21:12
Napisano 16 June 2007 - 22:38
Napisano 17 June 2007 - 13:12
Napisano 17 June 2007 - 15:29
Cytat
Trochę kiepsko ale nic się nie poradzi na to. :|
Napisano 17 June 2007 - 16:21
Napisano 17 June 2007 - 16:43
Napisano 17 June 2007 - 16:49
Zreszta to ciekawe zagadnienie i przydala by sie interpretacja samego Play'a
Napisano 17 June 2007 - 16:58
dARYl napisał:
Cytat
Trochę kiepsko ale nic się nie poradzi na to. :|
u jest mowa o przydaku gdy my nie możemy skontaktować się z użytkowinikiem z innej sieci np. jakbyś dzwonił do kogoś w orange gdy orange padł nadajnik i nie można się z tym kimś skontaktować.
Napisano 17 June 2007 - 17:06

Logowanie