Witam, chciałem zapytać czy biorąc mobilny internet w play będę otrzymywał osobną fakturę za internet i osobną za abonament tel? Czy wszystko będzie umieszczone na jednej fakturze?
Strona 1 z 1
faktura za mobilny internet
Napisano 27 February 2010 - 10:22
Jeśli masz abo i teraz bierzesz internet "mobilny" to będziesz otrzymywać dwie różne faktury. A jeśli chcesz wszystko na jednym papierze,... wtedy trzeba zrobić coś co się nazywa konsolidacją.
Napisano 28 February 2010 - 00:02
Zadam troche inne pytanie.
Czy jest jakis sposob, aby otrzymac dokument umozliwiajacy odliczenie kosztow dostepu do Internetu (przy rozliczaniu PITu) w przypadku korzystania z PF? Wiem, ze moge wziac fakture "za zdrapke", ale to nie upowaznia do odliczenia kosztow netu, zreszta calej kwoty doladowania nie wydaje przeciez na korzystanie z Internetu.
Czy jest jakis sposob, aby otrzymac dokument umozliwiajacy odliczenie kosztow dostepu do Internetu (przy rozliczaniu PITu) w przypadku korzystania z PF? Wiem, ze moge wziac fakture "za zdrapke", ale to nie upowaznia do odliczenia kosztow netu, zreszta calej kwoty doladowania nie wydaje przeciez na korzystanie z Internetu.
Najpierw testowałem... później się obraziłem... a teraz wróciłem.
Napisano 28 February 2010 - 01:00
Ron, znalazłem coś takiego
http://www.rp.pl/art...a_Internet.html
jest tam podane że można odliczyć, tylko trzeba mieć fakturę potwierdzającą ten wydatek... nie wiem dokładnie o co chodzi, o fakturę za kartę a może operator musi wystawić Ci fakturę na której będzie zaznaczone że korzystałeś z internetu i na jaką kwotę...
http://www.rp.pl/art...a_Internet.html
jest tam podane że można odliczyć, tylko trzeba mieć fakturę potwierdzającą ten wydatek... nie wiem dokładnie o co chodzi, o fakturę za kartę a może operator musi wystawić Ci fakturę na której będzie zaznaczone że korzystałeś z internetu i na jaką kwotę...
Napisano 28 February 2010 - 01:02
Wiem, ze nie ma prostej drogi do osiagniecia tego. Mialem jednak nadzieje, ze ktos madrzejszy ode mnie znalazl juz na to sposob.
Wlasnie wszystko rozbija sie o te fakture. Play przeciez nie wystawia dokumentu za np. aktywacje pakietu Play Online w telefonie.
Wlasnie wszystko rozbija sie o te fakture. Play przeciez nie wystawia dokumentu za np. aktywacje pakietu Play Online w telefonie.
Najpierw testowałem... później się obraziłem... a teraz wróciłem.
Strona 1 z 1

Logowanie