Witam...
Przyznam się szczerze, że dziś 2 razy o mało nie dostałem zawału serca (poważnie).
Zadzwoniłem sobie do kogoś bliskiego z książki adresowej, po czym odebrała zupełnie inna osoba!!!
Następnie po kilkunastu minutach jakoś udało mi się skontaktować z tym, z kim chciałem rozmawiać. Dowiedziałem się od niej, że odebrała kilka połączeń z mojego, powtarzam MOJEGO numeru telefonu, tyle że rozmawiającym nie byłem ja.
Sprawę zgłosiłem w OK, gdzie poinformowano mnie, że problem jest im ZNANY!!!
JESZCZE DZIŚ WYNOSZE SIĘ Z TEJ PROWIZORKI, PRZY OKAZJI SPRAWĘ ZGŁOSZĘ ODPOWIEDNIM ORGANOM :shock:
ddluk - temat wyedytowalem, ale pisalem go w stanie silnego zdenerwowania, wiec troche zrozumienia :-)
pzdr.
Strona 1 z 1
problem z połączeniami
Napisano 12 June 2007 - 13:57
wow jestem pod wrażeniem :-P
a tak poważnie - w każdej sieci zdarzają się od czasu do czasu takie przypadki.
osobiście znam kolesia który ma erę i okazało się że ktoś inny gdzieś tam w Polsce ma ten sam numer co mój znajomy
i połączenia odbierał ten kto pierwszy 
więc nie mów o prowizorce - każdy ma jakieś problemy - nie ma sieci idealnej :!:
a tak poważnie - w każdej sieci zdarzają się od czasu do czasu takie przypadki.
osobiście znam kolesia który ma erę i okazało się że ktoś inny gdzieś tam w Polsce ma ten sam numer co mój znajomy
więc nie mów o prowizorce - każdy ma jakieś problemy - nie ma sieci idealnej :!:
Napisano 12 June 2007 - 17:05
heh, kumpel z Plusa wspominał mi kiedyś, że zadzwonił do niego na jego koszt inny kumpel, przez chwilę gadali, po czym nagle w słuchawce usłyszał czyjąś rozmowę, tak jakby podsłuchiwał kogoś i znowu po chwili gadał z kumpel. ten po drugiej stronie słyszał to samo. fajowe :]
nie wiem jednak gdzie tu jest skandal...
nie wiem jednak gdzie tu jest skandal...
Napisano 15 June 2007 - 06:48
Mnie Też Się Tak Dzieje... Dzwoni Do Mnie Kumpel A Tu Jakiś Koleś Prosi o Iwone
To Się Rozłączyłem Zaraz Dzwoni Drugi Raz i Pyta Się Czemu Się Nic Nie Oddzywam. Kumpel z PLAY Też Ma Takie Problemy. No i Jeszcze Mam Problem Przy Próbie Połączenia Jak Dzwonie To Za Pierwszym Razem Od Razu Mnie Rozłącza a Za Drugim Już Idzie Normalnie.
[ Komentarz dodany przez: khriss: 2007-06-15, 08:04 ]
Było już jedno ostrzeżenie, odnośnie pisowni na forum. Widać nieposkutkowało. Tak więc warn.
[ Komentarz dodany przez: khriss: 2007-06-15, 08:04 ]
Było już jedno ostrzeżenie, odnośnie pisowni na forum. Widać nieposkutkowało. Tak więc warn.
Napisano 15 June 2007 - 20:00
Nie oni takie rzeczy zdarzają się gdy jesteś w roamngu Plusa który udostępnił Play swoje nadajniki, jednak realizuje przez nie swój ruch jak i mbanku i play a to oznacza ze ogranicza i ma ograniczone możliwości realizowania połączeń. Dużo techniki w każdym razie tak najprościej wytłumaczyć.... referat pisze na zamówienie
Bellum omnia contra omnes
Strona 1 z 1

Logowanie