Mój Play: Transmisja danych(GPRS) w Toshiba G500. - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Transmisja danych(GPRS) w Toshiba G500.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PiotrXxx Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Sun, 14 Feb 10
  • Miejscowość:Pomorze

Napisano 14 February 2010 - 23:37

Witam.
Czy ktos moglby podac mi konfiguracje na Toshibe G500,wlasciwie do jakiejkowiek sieci-najlepiej do Play. Ale prosze o zrzuty ekranu ustawien z telefonu,o ile to mozliwe-i od kogos kto tez ma G500 i mu dziala GPRS. Wlasciwie tylko takie screenshoty z G500 z dzialajaca transmisja danych mnie interesuja. Nie chce juz tu szczegolowo wyjasniac dlaczego mam taka prosbe-napisze tylko,ze probowalem juz WIECEJ NIZ WSZYSTKIEGO na moim telefonie i ciagle GPRS nie dziala! Wiec naprawde chcialbym juz tylko porownac takie zrzuty ekranu (ewentualnie dokladny opis jak pola w ustawieniach telefonu sa wypelnione). Konsultowalem to z Biurami Obslugi kilku sieci w Polsce-w tym z Play oczywiscie,z biurem Toshiby w Anglii,probowalem z roznymi ustawieniami,a nawet na roznych ROMach. Wiec prosze nie dawac odpowiedzi typu "znajdz ustawienia lub niech ci przesla"-to wszystko juz przerabialem. Szczerze mowiac z najwiekszym oporem przed pomoca i wspolpraca spotkalem sie wlasnie w Play-tak w centralnym Biurze Obslugi,jak i w kilku salonach. A przeciez to Play mial w ofercie ten telefon-i moj telefon tez pochodzi z Play,choc ja go dopiero odkupilem od osoby,ktora kupila go w Play. Mialem niefart,ze kilka dni po zakupie telefon mi sie zamoczyl,co skutkowalo pobytem w serwisie (ale nie Toshiby,bo i tak nie mialem juz gwarancji) i flashowaniem telefonu. Przed tym zdarzeniem nie jestem pewien czy dzialal GPRS,bo w ciagu tych kilku dni nie interesowalem sie tym po prostu. Jednak nie jest to wada sprzetowa telefonu,bo na pewnym ROMie,po wgraniu jeszcze dodatkowo fixa do GPRS-dzialal internet i przegladarki [IE Mobile i Opera]; niestety nie dzialaly MMSy. Wiec jednak musi cos byc z ustawieniami lub oprogramowaniem. Obecnie uzywam oryginalnego firmware'u Toshiby (z WM 5.0). W odpowiedzi z Toshiby twierdzili,ze w takim razie nie powinno byc problemow z transmisja danych [a coz innego mogliby odpisac,jesli nie wiedza moze o co chodzi tak naprawde ;P].
A jednak sie rozpisalem o sprawie.. ;) Tak wiec juz koncze i oczekuje na ewentualne zrzuty ekranu,dokladny opis ustawien,lub moze inne SENSOWNE porady.
Dziekuje.
0

Strona 1 z 1